Už automobilio stovėjimą mobiliuoju telefonu „Tele2“ klientai gali susimokėti ir Klaipėdoje  (0)

Telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ klientai už automobilio stovėjimą mobiliuoju telefonu gali atsiskaityti jau ir Klaipėdoje. Anksčiau ši paslauga veikė Vilniuje, Kaune, Šiauliuose bei Trakuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Tele2“ klientai jau įvertino šio mokėjimo būdo privalumus kituose didžiuosiuose šalies miestuose. Sulaukus populiarumo, mobiliuoju telefonu už parkavimą siūlome atsiskaityti ir Klaipėdos gatvėse bei automobilių stovėjimo aikštelėse“, – tvirtino Aida Kimantaitė, „Tele2“ pridėtinių paslaugų specialistė.

Mokėjimas už parkavimą mobiliuoju telefonu yra paprastas ir patogus, nes vairuotojams nebūtina turėti monetų, ieškoti mokėjimo aparato, o susimokėti galima paspaudus vos keletą mobiliojo telefono mygtukų. Tereikia išsiųsti SMS žinutę ar pasinaudojus mobilia (WAP) parkavimo svetaine esančia portalo wap.tele2.lt sekcijoje „Naudinga“. Pastarojoje taip pat yra pateikta informacija apie stovėjimo laiko trukmę bei įkainius skirtingose miestų zonose.

Norintys pradėti naudotis šia paslauga „Tele2“ prekybos salonuose gaus specialų lipduką, kurį reikės priklijuoti ant automobilio priekinio stiklo ir užregistruoti jo brūkšninį kodą. Tai padaryti galima numeriu 1332 išsiuntus SMS žinutę, prieš tai įrašius lipduko brūkšninį kodą ir automobilio numerį (žinutės kaina siekia 20 ct). Tas pats parkavimo lipdukas galioja Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Trakuose ir Klaipėdoje. SMS žinute taip pat galima gauti priminimą, kad automobilio stovėjimo laikas baigiasi, o atsakius į šią žinutę – laiką vėl pratęsti (priminimo žinutės kaina – 5 ct).

Mokestis už automobilio parkavimą bus įskaičiuotas į kliento mobiliojo ryšio sąskaitą. Daugiau informacijos apie automobilių parkavimą SMS žinute ir mobiliuoju internetu galima rasti „Tele2“ interneto puslapyje http://www.tele2.lt/paslaugos/mokejimas_uz_automobilio_stovejima_telefonu.html).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: