Moderniausios technologijos naujajame LG „Blu-ray“ leistuve BD370  (0)

Kompanija „LG Electronics“ (LG) pristatė naują „Blu-ray“ diskų leistuvą BD370, kuriame sujungiamos naujausios technologijos, galimybės ir elegantiškas stilius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aukščiausios klasės dizainas iškart patraukia dėmesį ir daro šį įrenginį puikiu namų interjero elementu. Priekinio skydelio centre esantis indikatorius keičia spalvą priklausomai nuo leidžiamo disko. Jeigu klausotės muzikos iš kompaktinio disko, jis šviečia violetine spalva. Jeigu DVD – oranžine, jeigu „Blu-ray“ – mėlyna. BD370 leistuve yra kompiuterinio tinklo jungtis ir „BD Live“ funkcija. Naudodamiesi šiomis galimybėmis vartotojai gali prisijungti prie interneto peržiūrėti įvairų turinį, dalyvauti viktorinose ir žaidimuose, žiūrėti vaizdo klipus iš „YouTube“. Šios galimybės tik dar labiau padidina grotuvo vertę.

1080p raiškiojo vaizdo „(Full HD“) formatas užtikrina aukščiausią kokybę, o 1.3 versijos HDMI jungtis padeda sukurti ryškų, natūralų vaizdą, atkurti smulkiausias detales, tikslias, neiškraipytas spalvas. Naujasis leistuvas suderinamas su „Dolby True HD“ ir „DTS-HD“ garso atkūrimo standartais. Tai leidžia klausytis studijinės kokybės garso ir atskleisti visas naujosios kartos diskų galimybes.

Dar viena šio leistuvo stiprybė – jo universalumas. BD370 „supranta“ tokius formatus, kaip „DivX“, MPEG4, JPEG, MP3 ir WMA. Juos leistuvas gali nuskaityti iš įvairių laikmenų: „Blu-ray“, DVD, CD diskų ar USB atmintinių, taip pat išorinių diskinių kaupiklių.Nepaisant savo funkcionalumo, leistuvas veikia greitai – diską jau galima įdėti vos jį įjungus. Be to, funkcija „Simplink“ leis patogiai valdyti televizorių ir leistuvą vieninteliu nuotolinio valdymo pultu. Lietuvoje šį leistuvą galima įsigyti už maždaug 890 litų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: