LG „Android“ telefonas – socialinių tinklų entuziastams  (0)

Pirmasis LG išmanusis telefonas su „Android“ operacine sistema LG GW620 patvirtina kompanijos viziją suteikti naujų potyrių socialinių tinklų mėgėjams, kurie nori nuolatos palaikyti ryšius su draugais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Telefone įdiegtoje „SNS Manager“ programoje vartotojai gali lengvai pasitikrinti savo draugo būseną, pakomentuoti ar atnaujinti savo profilius socialiniuose tinkluose. „SNS Manager“ sudeda įvairius socialinius tinklus į vieną platformą, kurioje patogu valdyti skirtinguose tinkluose esančius profilius, realiu laiku gauti atnaujinimus. Netgi naršydami telefono adresinėje, GW620 vartotojai galės matyti savo draugų naujienas ir, norėdami, iškart prisijungti prie jų profilių. Unikalios LG GW620 telefono „Auto Face-Tagging“ ir „Face To Action“ funkcijos įsimena veidus. Vieną kartą pažymėjus žmogaus veidą nuotraukoje ir įvedus jo kontaktinius duomenis, vėliau, liečiant jo veidą nuotraukoje, galima aktyvuoti įvairias funkcijas: paskambinti jam, išsiųsti žinutę ir kt. Bendrauti socialiniuose tinkluose su LG GW620 yra patogu, nes telefone įmontuota išstumiama visų ženklų (QWERTY) klaviatūra, kurioje patogūs klavišai išdėstyti 5 eilėmis. Sparti naršyklė, sklandžios vaizdo transliacijos, pamėgtos „Google“ programos, skubiųjų žinučių programos, SMS pokalbių funkcija ir aktyviojo realaus laiko pašto paslaugos LG GW620 telefone leidžia išlaikyti dar geresnius ryšius su pasauliu ir draugais. LG GW620 telefonu galima ir pačiam kurti multimedijos turinį ir juo čia pat pasidalinti. 5 mln. taškų raiškos fotoaparatu su automatinio fokusavimo funkcija ir didelės raiškos kamera užfiksuotus vaizdus galima paredaguoti telefone esančiomis programomis ir kūrinį perkelti į internetą. Savo, draugų sukurtą ar atsiųstus iš interneto vaizdus patogu žiūrėti HVGA 3 colių įstrižainės LCD ekrane. Telefonas gali atkurti ir „DivX“ bei „Xvid“ formatų vaizdo įrašus. Integruota standartinė 3,5 mm garso išvestis patogi, kai muzikos ar vaizdų įrašų garsą iš telefono norisi paklausyti garsiai, per namų garso sistemą.

„Pirmasis LG „Android“ telefonas LG GW620 buvo sukurtas nuo pagrindų orientuojantis į socialinių tinklų funkcijas, – sakė „LG Electronics Mobile Communications“ vykdantysis direktorius ir prezidentas dr. Skottas Ahnas. – Socialiniai tinklai plačiai įsiskverbė ir yra svarbus būdas palaikyti ryšį su savo draugais, šeima, kolegomis. Mūsų išmanieji telefonai yra sukurti taikantis prie mūsų klientų gyvenimo stiliaus.“

LG GW620 yra pirmasis iš kelių „Android“ telefonų, kuriuos LG planuoja pristatyti per artimiausius metus. LG GW620 pasirodys Europoje nuo lapkričio vidurio. Žinių apie šį telefoną, gerbėjai gali gauti stebėdami „Facebook“ (www.facebook.com/lggw620) gerbėjų puslapį bei „Twitter“ (@LG_GW620) kanalą nuo lapkričio 10 dienos. LG GW620 vartotojai taip pat galės atsiųsti „Google“ sertifikuotas programas tiesiai į savo telefoną iš „Android MarketPlace“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: