Lietuvos „profkės“ jas išbandžiųsių jaunuolių akimis

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

punktyras 2011-01-08 16:29
išbandžiųsių -> išbandžiusių
kitty 2011-01-11 03:26
"padedi galvą ant stalo ir lauki, kada nuskambės skambutis" -nenuostabu kad baigus susirast darba nebus lengva Net nieko nebaiges zmogus gali daugiau pasiekt nei prestiziskiausius universitetus baiges- ne vienas didis mokslininkas neturejo net mokyklos diplomo. Svarbu ne ka ir kaip baigi,o kokiu ziniu igyji,kiek idedi savo pastangu ir motyvuojiesi. Zinoma,labai svarbu ir palaikymas- mokykloj buvo mokytoju mane atsilikele vadinusiu,nors baigiau puikiais pazymiais,studijuoju dar puikesniais o ziniu bagazas tikrai didelis. Daznas mokinys lietuvoj yra taip suzlugdomas, kad jam net noro gyvent nebelieka. Todel apsirinkau studijas uzsienyje- ten net didziausius dundukus motyvuoja, tai sie nepraranda gyvenimo dziaugsmo,stengias pasiekti kazko pagal savo isgales ir nenuleisti ranku
monte911 2011-02-23 00:06
zodziu kiek as pazystu tai dundukai stoja i profkes kuriem su mokslais negerai. Nesakau kad ten visi durni ar ka, yra ir protingu gal ir nemazai bet faktas tas kad didesne dalis dunduku profkei nei univere.
monte911 2011-02-23 00:17
tai gal univere nebuves. Mokeisi su naujausiom staklem...o univere zinok yra naujausiu mikroskopu...tad nezinau. Zinodamas kas mokosi profkese tikrai nenoreciau ten but.
kionig 2011-02-23 01:53
Papasok, kuris cia universitetas gali pasigirti taip ? Nebent Vu gal ir galetu. Nors klausimas, kada tenka prisiliest prie to mikroskopo realiai bei juo dirbti savarankiskai, o ne kai tau viska is eiles nurodineja, ka turi daryti, kad nieko nesugadintum.
Otto 2011-02-23 17:45
Žiūriu ir netikiu, kad tos "gerosios" kartos atstovas gali taip rašyti... Jaunimas labai aiškiai mato mūsų padarytas klaidas, patikėk, geriau už mus pačius. Visais laikais buvo ir visada bus degradavusių žmonių, bet visada buvo ir bus tikrai normalių, besistengiančių ko nors pasiekti. Tik mūsų kartai įgyti išsilavinimą ir gauti darbą nebuvo jokių problemų, o dabartinei trukdo tų pačių senos kartos atstovų godumas pinigams. Ką jaunimas mato, to iš jo ir reikia tikėtis ateityje, o visas pasekmes pajusime jau netrukus, kai tik jie pakeis valdžioje esančius senolius.