Stojantiesiems padės speciali konsultantų komanda  (0)

Šį pirmadienį, liepos 16 dieną, darbą pradėjo Lietuvos studentų atstovybių sąjungos (LSAS) specialiai parengta konsultantų komanda. Tris, svarbiausias stojantiesiams, savaites ši komanda atsakinės į klausimus susijusius su bendruoju priėmimu ir studijų pasirinkimu Lietuvos aukštosiose mokyklose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jau penktus metus startuojančią LSAS konsultantų komandą sudarys 11 narių, kurie yra išanksto apmokyti ir paruošti atsakinėti į būsimų studentų klausimus, pateikiant išsamią ir teisingą informaciją. Organizacija pabrėžia, kad informaciją stojantiesiems teiks patys aukštųjų mokyklų studentai, kurie geriausiai žino, kokios informacijos trūksta studijų pasirinkimo ir bendrojo priėmimo metu.

LSAS, organizuodama konsultantų komandos darbą, siekia užtikrinti, kad būsimi studentai studijas rinktųsi atsakingai, o jų pasirinkimas būtų apgalvotas ir teisingas. Siekiame, kad kiekvienas stojantysis rinkųsi labiausiai jų pageidavimus ir galimybes atitinkančią aukštojo mokslo instituciją.

Klausimus būsimieji studentai galima užduoti telefonu: 8 602 29995, 8 606 13000, elektroniniu paštu: konsultantai@lsas., naudodamiesi „Skype“ programa : lsaskonsultantai, arba užsukę į LSAS biurą įsikūrusį Vilniuje, Geležinio vilko g. 12. Konsultantantai informaciją stojantiesiems teiks darbo dienomis nuo 10 iki 17 val.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: