A.Mamontovas: „Svarbu nebijoti atrasti save” (video)  (19)

„Kartais, kad sužinotum, kas esi, turi pradžioje sužinoti, kas tu nesi,” – teigia A. Mamontovas. Studentų brolijos ir seserijos barake.lt videoreportaže - interviu su Andriumi Mamontovu, kuris papasakojo apie savo jaunystę, studentiškus metus ir patarė, kaip kurti laimingą ateitį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kiekvienas žmogus turi kažkokį talentą. Niekas nėra apsaugotas nuo to, kad gali neteisingai kažką pasirinkti. Žmogaus gyvenimas yra prasmingas tuomet, kai jis realizuoja save, o realizuoti save žmogus turi per savo įgimtas savybes.

Geriau dirbti mylimą darbą už mažesnę algą, negu nemylimą už didesnę. Tad renkantis specialybę svarbu įsiklausyti į save ir suprasti, ko iš tikrųjų norėtųsi, “ – kalba Andrius Mamontovas.

Kadangi mūsų jauni skaitytojai irgi dažnai neapsisprendžia, kokį gyvenimo kelią jiems rinktis, galbūt šis interviu padės labiau įsiklausyti į save ir nebijoti eiti netradiciniu keliu, specialybes renkantis ne pagal madą, o pagal asmeninį pojutį. Tuo labiau, jog žmogaus gyvenimas yra pernelyg trumpas, kad jį švaistytume madoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(2)
(0)
(1)

Komentarai (19)