„Rytai suinteresuoti nušalinti Putiną.“ Rusijos opozicija skelbia apie grandiozinę katastrofą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SPeed_FANat1c 2023-08-12 14:43
musu gal stipriai nepalies net jei uzgrobs ta taivana? o siaip taivaniecius ar negaletume priimt pas save, ten juk tik sala, ar nerastumem vietos europoj. Visokius migrantus neaisku kokius priimam, tai va normlaius priimtume, tegu ten atsiveza savo technologijas ir cia stato gamyklas ir gyvenam.
SPeed_FANat1c 2023-08-12 14:44
teritoriaj tai taip, bet valdzia jie nori uzgrobt.
SPeed_FANat1c 2023-08-12 14:49
as jum galiu pateikt teorini pavyzdi. O skaicius jau realius reik issiaiskint. Pvz jei mes prekiaujam su rusija, ir is to uzdirbam per menesi 10k pvz, bet ir rusija uzdirba is to 9k. Tai kas labiau laimi? Mes galim ta papildamo tukstanti nusiust ukrainai. Ir ukrainieciai tures persvara. Jei neprekiausim, taip, ruuskiai neuzdirbs 9000, bet mes neuzdirbsim 10k ir negelesim nusious tu pinigu ukrainai. Tai dabar tik reik realiu skaiciu kaip yra. Aisku jei mes to 1000 + dalies is tu likusiu 9000 nenusiusim ukrainai, tai tada jo, netinkamas variantas. Rusas is tu 9000 uzdirbtu irgi dali nusius karui. Tai zodziu mum reik tiesiog nusiust didesne dali karui nei rusija. Bet jei mes daugiau pelno padarysim, tai mes ir galesim nusiust ta didesne dali.
Benediktas 2023-08-12 15:26
Rusija gauna 9K ir investuoja viską į ginklus karui su Ukraina, nes žmonės nieko nekainuoja, o mes nusiunčiame Ukrainai 1K? Tai Rusija galės 9x grečiau sugenocidinti ukrainiečius. Net jei Ukrainai atiduotume visus 10K - vis tiek net pariteto nepadėtume Ukrainai pasiekti, nes rusai pigiau pagamina sviedinius. Plius tada Rusijai išsaugom jų ekonomiką, rublis nežlunga. Rusai kare žūsta, bet ten niekeno, kaip suprantu nejaudina tai, ypač Maskvoje, nes ir daugiau jų. Neveikia šita logika. Geriau rusui neduot užsidirbt tų 9K, o Ukrainai duot 20K - tik taip galima laimėt karą. Ir dar reikia dėkot ukrainiečiam, kad jie patys kariauja, o ne pasidavė rusui ir reikia saugot jų gyvybes, o ne duoti rusui pinigų, už ką pasigaminti daugiau bombų. Išvis ginklų yra pakankamai vakaruose ir pinigų daug turi, kad greitai pabaigt karą, bet dabar tokie politikai vakaruose, nori tampytis ilgai. Ginklų ne dėl to duoda po mažai, kad truktų mums pinigų, ne tame reikalas, o dėl to, kad vis dar bijo eskaluoti situaciją, nors nėra jau kur labiau eskaluoti. Matyt vis dar veikia tas atominės bombos šantažas.
SPeed_FANat1c 2023-08-14 08:38
"Išvis ginklų yra pakankamai vakaruose ir pinigų daug turi, kad greitai pabaigt karą, bet dabar tokie politikai vakaruose, nori tampytis ilgai." is kur toks uztirkintas? amerikieciai kai kurie dejuoja, kad per daug leidziama jau ir taip. As galvojau kad kaip tik ir yra problema su pinigais, ginklais. Nu atomines santazas nu kodel jis turi neveik, jei psichas valdzioj. Sakykim jei jam beliek nusizudyt, ir tiem visiem kitiem kas turi galimybe paleist atomini ginkla, tai jie pries nusizudant gali ir paleist , nes nebeturi ka prarast.
Benediktas 2023-08-14 09:00
Kiek žinau, ten tūkstančiai technikos stovi saugyklose, kurios jie nepanaudos, ebejoju ar ją temps į Taivaną. F16 mokymai, kodel jie neprasidėjo prieš metus? Galima būtų rasti daug pvz. Vakarai turi 1000 kartų daugiau pinigų nei Rusija, gal dar daugiau. Vienas New york gal daugiau pinigu sugeneruoja nei visa Rusija. Padejavimai del ginklu - tai priesrinkimiai zaidimai. Trumpistu arkliukas
donatasv 2023-08-14 13:01
Jei nesuvedi kas yra delegacija ir ko ji ten važiuoja tai ką galima toliau diskutuoti?
Benediktas 2023-08-14 13:11
Nesąmones rašinėji. Kaip ten tau susiveda, ne tik šis klausimas, bet ir kiti trys likę. Nežinai, kas yra diskusija. Girdėjęs apie tokį dalyką, kaip argumentai, nuomonės pagrindimas?
donatasv 2023-08-14 14:52
Tai daryk išvadas nes delegacija ir yra delegacija deryboms. Kas dar neaišku kiti klausimai ne į temą. Tai nematau reikalo plėtot.
SPeed_FANat1c 2023-08-20 11:28
jei taip tai ko stabdo? ar del branduolinio karo
Myslius 2023-08-20 11:36
Stabdo todel kad nemato tikslo, F16 ar tankai turi labai mazai privalumu siame kare. Kaip manai kodel rusai nekontroliuoja oro erdves Ukrainoje? Nes anti sistemos yra. F16 ar tankai tampa naudingais tik tada kai pries barbarus su kuokom kovoji, o ne kai paprasciausias pigiausias rpg istaskyt gali kad ir leoparda. Tokiu zmones kurie isivaizduoja kad vakaruose nenumusami tankai ar lektuvai tai per daug komiksu skaito. Sis karas - trenchinis ir mesos skaicius. O Rusija cia tikrai nenusileidzia. Kuo vakarai naudingi tai: daugiausiai artilerijos siuntimas, night vision, machine gun ar kita pagalba, bet ne sunkioji technika.
SPeed_FANat1c 2023-08-20 11:45
tai ukrainos kariai dundukai kad to nesupranta? Nu bet vel jei tai messos karas, tai kazkaip reiktu ukrainieciu mesos nepanaudot, o kazkokiais tai ginklais rusu mesa naikint.
Myslius 2023-08-20 11:56
Kokias ginklais? Nera tokiu, geriausias artilerija, bet ir tai, sunkiai bus nuostoliu jei apkasuose sedi, nebent islys. Barsuku karas Ai, nu dar dronai. Tai siti du svarbiausios sritys.