Košmaras JAV. Plėšiamos „Apple“ ir kitos parduotuvės. Ant kojų visa policija. Soc. tinklai sprogsta, prasideda neįtikėtini dalykai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Magnus 2023-09-29 17:12
Su kuriuo punktu nesutinki? Visus atsakymus rasi Benedikto praeitose žinutėse.
Magnus 2023-10-02 10:41
Kaip nesielge? Sakau, jog gerai būtų buvę jeigu visi iškart būtų paklusę, užsidėję kaukes ir susivakcinavę 100%. Virusas būtų buvęs nugalėtas iškart.
bahuriux 2023-10-03 07:45
Iš kur jūs traukiat tokias nesamones, vakcinos nestabdo viruso ir tai pačios medicinos įrodytas faktas, juo labiau vakcinos nuo 3-10 versijų senumo viruso. Jei visi būtu susivakcinave ir užsidėje kaukes ir toliau kontaktave kaip įprasta parduotuvėj, darbe, gatvėj, viešajam transporte, būtu įvykusi dvigubai didesnė pandemija su 1,5 karto daugiau mirčių nuo coronos komplikacijų ir papildomai kažkokia dalis nuo vakcinos komplikacijų.
Magnus 2023-10-03 10:54
Tu gal interneto neturi namuose ar TV? Per visus kanalus 24val per parą pasakojo jog vakcinos pilnai apsaugo ir stabdo plitimą. Youtube dar dabar pilna įrašų. Gali rasti kur per žinias skatino nėščias moteris skiepytis ir sakė, kad tai labai gerai kūdikiams nes ir jie gali suformuoti imunitetą nuo covid'o jei mama vakcinuota. O buvo debilių (atsiprašant) kurios vistiek nesiskiepijo. Per tokius kaip tu ir turėjom tiek daug mirčių.
bahuriux 2023-10-03 21:30
Ir tai visai ne sarkazmas, rimtai? Jei tai ne sarkazmas sveikinu Hitleris tavimi didžiuotusi. Kai ant coronos skiepų konkrečiai phizerio skaičiau indikacijų ir kontraindikacijų ir šalutinių poveikių lapelio, buvo nurodyta neskiepyti nėščių moterų ir jaunesnių nei 15m ir nesportuoti nepamenu kiek laiko bet turbūt viso skiepo apsaugos periodu tai kažkur 2 metai. Bet mūsų (ne)gerbiami dabartinis ir buves sveikatos apsaugos ministrai pasirodo žinojo geriau ir nusprendė, kad labai sveika skiepyti netgi darželinukus, kurie visai lengvai pernešė tuos virusus. O sportininkai krenta ir miršta aikštėse per varžybas kaip niekada anksčiau. Pvz gripo ir kitus peršalimo virusus labai sėkmingai skleidžia besimptomiai, praeitam darbe buvo nemažas kolektyvas tai per žiemą (dar prieš koroną) puse visada buvo iškritusių nuo peršalimo ligų ir kokie 3 visada apsisnargliave bet be temperatūros gerai besijaučiantys ėjo į darbą. Tie 3 niekada nebuvo pasiėme nedarbingumo, turbūt ir negautu "tik dėl slogos", bet jie ir buvo virusų veisykla su gripu be simptomų. Tie 3 niekada ir nesiskiepyjo nuo gripo. Anksčiau (prieš koroną) aš nesiskiepyjau nuo gripo sirgau standartiškai kaip ir dauguma, paskui skiepyjausi irgi sirgau be temperatūros tai nu ir nx tuos skiepus, jie tik darbdaviui neša naudą, o darbuotuojas sirgdamas turi eiti dirbti, nes nėra temperatūros ir neiks neduos nedarbingumo. Nemanau kad covid19 virusas skiriasi nuo kitų koronavirusų kurie sukelia peršalimo simpromus ir ko gero taip pat sėkmingai skleistusi kaip ir gripas nepriklausomai skiepyti ar ne. Skirtumas, tik tas kad visi pasiskiepyje nebesisaugotu ir kaip jau rašiau rezultatas būtu katastrofiškas, dėl sklaidos.
Magnus 2023-10-04 10:53
Niekur nieko panašaus nemačiau ir negirdėjau, jei tai būtų tiesa, būtų per žinias paskelbe. Aš tau galiu bent keletą TV žinių įrašų įkelti, kur sakė jog nėščioms moterims pilnai saugu skiepytis. Su tavimi yra problema ta, jog tu savarankiškai mąstai ir bandai priimti teisingą sprendimą skaitydamas įvairią informaciją bei atsitžvelgdamas į savo asmeninė patirtį. Tai yra pavojinga mūsų demokratijai. Pvz. Valstybinės institucijos bei žiniasklaida prieš paskelbdama nenuginčijamą informaciją visada pasikliauja konkrečios srities specialistais bei ekspertais kurie prieina prie išvados atlikdami išsamias studijas bei tyrimus. Tau belieka tuo tiesiog tikėti, bei skleisti šią informaciją savo aplinkoje. Vakcinos stabdo plitimą, atvirkščiai nei tu įsivaizduoji, būtent todėl ir buvo švelniai skatinama visiems skiepytis ir kuo skubiau. Pilna tai patvirtinančios informacijos bei vaizdo įrašų.