Bidenas sužavėtas. Xi Jinpingas aprodė savo 700 000$vertės monstrą (Video)  ()

Kinijos Liaudies Respublikos lyderio automobilis yra pagal užsakymą pagamintas „Hongqi“ automobilis, vadinamas „Raudonąja vėliava“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV ir Kinijos lyderiai Joe Bidenas ir Xi Jinpingas susitiko per Azijos ir Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo viršūnių susitikimą San Fransiske.

Xi Jinpingas pirmą kartą per šešerius metus skrido į JAV. Bidenas savo susitikimą apibūdino kaip „konstruktyvų ir produktyvų“. Abiejų šalių vadovai bendrai fotografavosi, apsikeitė maloniais žodžiais ir aprodė vienas kitam savo automobilius. Xi Jinpingas į JAV atsivežė savo šarvuotą limuziną. Apie tai rašo „The Daily Mail“.

Prezidentas Joe Bidenas ir Kinijos prezidentas Xi Jinpingas po susitikimo trečiadienį palygino prezidentinius automobilius, o JAV vadovas gyrė savo kolegos automobilį ir pavadino jį „gražiu“.

Bidenas ir Xi paliko istorinius Filoli namus po keturias valandas trukusio susitikimo. Bidenas palydėjo Xi Jinpingą iki jo laukiančio automobilio. Abu lyderiai į viršūnių susitikimą atsivežė savo prezidentinius limuzinus.

Kinijos prezidentas vežamas specialiai suprojektuotu „Hongqi N701“, „Hongqi“ reiškia „Raudonoji vėliava“. Jis kainuoja mažiausiai 700 000 dolerių ir yra aprūpintas priešraketiniais šarvais, storais neperšaunamais langais bei apsaugos nuo biologinio ir cheminio ginklo sistemomis.

 

Plačiau apie „Hongqi N701“ galite paskaityti ČIA.

 

 

Prezidentas Bidenas važinėja 10 tonų sveriančiu „Cadillac“, pravarde „Žvėris“ (Beast), kuris kainuoja 1,5 mln. USD ir gali pasigirti naktinio matymo kameromis, ašarinių dujų patrankomis ir aštuonių colių šarvais.

Bidenas save vadina automobilių entuziastu, todėl pažvelgė į kiniško limuzino vidų ir pasakė: „Tai puikus automobilis“.

„Tai mūsų gamybos „Hongqi“ sedanas“, – per vertėją pasakė Xi Jinpingas. Jis atidarė automobilio dureles ir pasakė Bidenui: „Pažiūrėkite“.

 
 

 

JAV prezidentas pažvelgė į vidų ir pakomentavo: „Atrodo kaip „Cadillac“.

Jis parodė į savo prezidentinį limuziną, kuris stovėjo šone, sakydamas: „Jis skrenda su manimi į tarptautinius susitikimus. Žinote, kaip tą automobilį vadina? „Žvėris“.

Jis ir Xi paspaudė vienas kitam ranką, o Kinijos lyderis jam pasakė: „Iki pasimatymo rytoj“.

Abu lyderiai trečiadienį susitiko netoli San Fransisko, kad surengtų pirmąjį susitikimą akis į akį per metus, o vėliau ketvirtadienį dalyvavo Azijos ir Ramiojo vandenyno ekonominio bendradarbiavimo viršūnių susitikime miesto centre.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(2)
(20)

Komentarai ()