Kremliuje suirutė. Gyvenimas stabdomas. „Blokuoja kelius, dislokuoja snaiperius...“  ()

„Per 20 metų jis taip ir nesugebėjo sukurti valstybės...“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų žurnalistas Andrejus Okun savo „Telegram“ kanale rašo:

Per 20 savo valdymo metų Putinas taip ir nesugebėjo sukurti valstybės, kurioje žmonės jį nuoširdžiai mylėtų.

Kitas klausimas – ar dabartiniam prezidentui reikia rusų meilės? Čia aš bejėgis, bet galime sakyti, kad jam tiesiog užtenka dirbtinės ir inscenizuotos meilės, kurią aplink jį rūpestingai kuria daugybė artimų bendraminčių.

Bet kai kalbama apie tiesioginį susitikimą su žmonėmis, Kremliuje prasideda suirutė. Pasirodo, taip paprastai Putino paleisti į žmones, be pasiruošimo, neįmanoma – nėra pasitikėjimo, nežinoma, kaip elgsis žmonės. Todėl vietos valdžia blokuoja kelius, Federalinė saugumo tarnyba dislokuoja snaiperius, o įvairaus lygio pareigūnai treniruoja savo darbuotojus elgtis dorai ir kilniai.

Ir vis dėlto yra kažkas žeminančio tame, kad visur, kur pasirodo Putinas, gyvenimas turi būti sustabdytas. Vakar (sausio 25 d. – Red.) jis buvo Kaliningrade. Viename iš bendrabučių studentams buvo uždrausta kviesti greitąją pagalbą, skalbti drabužius, priimti svečius ir užsisakyti maisto pristatymą. Bendrabučio valdžia taip pat uždarė visus įėjimus, išskyrus vieną, jis buvo aptvertas tvora, šalia kurios buvo pastatyti sargybiniai.

 

Tai daug pasako apie Putino darbo efektyvumą. Per 20 metų jis taip ir nesugebėjo sukurti valstybės, kurioje nereikėtų kiekvieną kartą kreiptis į biurokratus pagalbos, kad laimėtų rinkimus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(155)
(5)
(150)

Komentarai ()