Vladas Lašas. Turime šansų būti lyderiais

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

kionig 2011-01-13 17:17
O, idomiai apie šią asmenybę parašyta. Net nežinojau, kad UPS'a valdo. Bet kas idomiausia, tai tie, kas naudojasi ebejum ar iš amerikos, ar iš kitur siunčiasi prekes, tai UPS'o vengia mirtinai, nes pas juos nerealūs kaštai ar tai "ground shipingui ar airmail" Be to, įdomu apie kokią jis kabelių įmonę turėjo omenyje, šiaip jei neklystų tai tikriausiai Lietkabielį turėjo galvoje. Dabar tikrai jis galvą pametęs dėl tų kosminių idėjų. Dalyvavo tose Nanopalydovų kūrimo konferencijoje, nors ten pats pas švedus dažniausiai svečiuojasi ir dirba. Dar kas idomu su sprendimu apie atlyginimų pasiskirimą sau. Tai čia iš tikrujų gera mintis. Net per radiją girdėjau, kaip gyrėsi apie tų atlyginimų pasiskirimą. Tai vat žinosim, kas tai per žmogus dabar
ZydriusX 2011-01-13 21:41
žodžiai pokalbio pabaigoje - aukso vertės! Kad visų toks mąstymas būtų... "Ką galėtumėte pasakyti apie žinių visuomenę Lietuvoje? Ar tuo, ką kuriame Lietuvoje, turėtume būti patenkinti? Ir taip, ir ne. Dažnai mes turėtume tiesiog imti ir daryti: dalyvauti negalvodami, nebūti stebėtojais. Kartais trūksta paprasto veiksmo ir drąsos surizikuoti. Niekada neturėsi žinių tiek, kad būtų garantuota ateities sėkmė, kad būtum tikras, jog sprendimai yra absoliučiai teisingi. Reikia drąsinti mūsų jaunimą, judėti greičiau, bandyti tai, kas nauja ir siekti sėkmės, kuri galbūt ne po kiekvieno bandymo ateina. Tačiau atkakliai ir kryptingai bandant gaunama naujų žinių. Kartais mes turėtume tiesiog padrąsinti, paskatinti, uždegti jaunesnių žmonių ambicijas. Taip pat paskatinti juos pagalvoti apie tai, ką jie nori daryti gyvenime, kaip jie nori tai pasiekti ir ką jiems reikia daryti šiandien, o ne rytoj. "
karolism 2011-01-14 10:27
UPS ikurejas ar cia delfio straipsnis? Lasas UAB Skubios siuntos ikurejas kuri yra UPS atstovas Lietuvoje, siuntas isvezioja ir tiek.