Vaikams lengviau žaisti kompiuteriu nei užsirišti batą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

sabotan 2011-01-21 19:18
antra vieta manau atiteko JAV
i74s 2011-01-22 00:02
wow, gan ziauru, ydomu kokios pasekmes ateity bus, ankciau nebuvo tokiu placiu galimybiu naudotis ak, ir "vaikai" nebuvo toki mazi..nelabai suprantu kam duoda darzelinukam tuos pc, jau dabar pazystu neviena "zlugusy" ir tai naudotis pradejo tik pauglystei
Jolitelele 2011-01-22 10:18
Manau kalti tik tėvai, jeigu jų mažametis vaikas nautojasi kompiuteriu. Draugės mergaitei nepilni 2 metukai, net šnekėt normaliai nemoka, bet jau stumia visus nuo kompo, klykia jeigu jos niekas neleidžia ir neįjungia teletabių, kurių visas serijas vaikas matęs tikrai virš šimto kartų. O mamai ramu, pasodino savo dukrytę, įjungė pc, ir gali veikt ką nori, nes tas vaikas išsprogdinęs akis žiūri į ekraną prisikišęs, dar klaviatūra padaužo, nesąmonių prispaudo, bet jam tai pats geriausias, linksmiausias užsiėmimas, o žaislai kampe sumesti nelabai rūpi... Įdomu kas bus toliau, jei tėvų mąstymas nesikeis....
Stratosfan 2011-01-22 14:17
Visiška teisybė. Vietoj pasivaikščiojimo lauke, žaidimų su tėvais, vaikai neatsitraukia nuo ekrano. Ir tokių vis daugiau. O sėdėjimas prie kompo gero tikrai neduoda.
Andriuuussss 2011-01-23 01:13
Na tokiems pypliams tikrai neleisčiau prie kompo sėdėti.. aš 4 metų dar iš lego namelius tebestačiau ir su draugais mašinytėmis žaidžiau, o dabar tokių metų jau žiūrėk prie pc sėdi.. net negaliu įsivaizduoti kas iš tokių gali paaugti.. na nebent visiškai nemokančios bendrauti su žmonėmis ir pilnos kompleksu būtybės.. O šiaip tai kompas apskritai nėras blogas dalykas, ir savo vaikui tikrai leisiu pažaisti ir tuos žaidimus, bet tikrai ne tokio amžiaus, ir kas be ko kontroliuosi praileidžiama laiką prie kompo.. O ne kaip dabar kai kurie tėvai daro, galvoja o čia mano vaikėlis pasėdės prie kompo, bent man nervu negadins..
Nerkashis 2011-01-23 08:47
Mano dukra 7m. išmoko kompu naudotis būdama 4m. Tačiau laiką ribojam ir duodam tam tikras sąlygas. Pvz. susitvarkyk kambarį arba paruošk pamokas ir gausi prisėst prie kompo. Tai kažkaip ir nerodo ji didelio entuziazmo veržtis prie tos dėžutės. Žinoma, reikia tada vaiką užimti kažkuo. Tai atima daug asmeninio laiko. Paguldai vaikus miegot ir drožk prie pc. Bent jau aš taip darau.
Indigo89 2011-01-23 19:35
Gali buti blogai ne pats sedejimas, bet tai, ka veikia su tuo kompiuteriu. Jei ziuri kazka tai nera skirtumo tarp televizoriaus ir kompiuterio. Jei kuria kazka tai manau netgi labai naudinga, nes jei ir toliau kurs tai ka kuria nuo mazens gali toje srityje labai daug pasiekt, kaip ir betkurioj kitoj srity.