12-metis vunderkindas sukūrė savą reliatyvumo teorijos versiją (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marazas 2011-03-29 08:41
Tai dar kartą patvirtina, kad mes dar labai mažai žinome apie savo smegenis ir apie jų galimybes. Aišku, džiugu, kad yra tokių genijų, jų "nesveikas" protas gali kažką atrasti, nes jis veikia kitaip, nei eilinių profesorių. Aš visada linkęs manyti, kad tam, kad kažką atrastum, turi būt šiek tiek kvailas, nes protu ne visada pasiduosi nelogiškiems sprendimams, kurie kartais gali būt geriausias sprendimas (įdomiai surezgiau sakinį . Labiausiai gaila, kad vaikis taip ir nepajautė, ir nebepajaus vaikystės džiaugsmo. Ir nežinia kiek tas protas dar tarnaus, nes paprastai tarp "super proto" ir psichiatrinės tik vienas žingsnis... O dar tokiame amžiuje.. Nepaisant visko, linkiu jam "nepersistengt".
Dragoon 2011-03-29 08:46
Vau, kietas vaikis
SuperHP 2011-03-29 09:21
Net nezinau, ar jam pasiseke, ar ne. Gali buti, kad tikrai atras naudingu zmones dar nesuprantamu dalyku, bet svarbiausia, kad sveikas butu. Idomu, kiek pasauly tokiu talentu yra
mindfreak 2011-03-29 09:42
manau kad Mums visiems pasisekė gal jis sugalvos kaip "pažaboti" žmonių progresyvų nesupratimą kur jie gyvena. Gal išras ir paaiškins kaip reikia gyventi Žemėje jai nekenkiant.
andrulis 2011-03-29 09:56
tenka pritarti marazui, kad neaisku, kiek ilgai jis temps, nes jei jau dabar yra jam bemieges naktys, tai gali bet kada ir psichika sutrikti, aisku jis galbut ir toliau pletos savo teorijas, taciau jau kaip su normaliu zmogumi neiseis bendrauti.
Indigo89 2011-03-29 10:02
Moderatoriai, atkreipkit demesi i sito zmogaus postus. Jis yra aiskus trolis, todel manau reiktu uzdaryti akaunta. Jis sitam portale pasakoja apie zeme kaip kad kiti troliai religiniuose ir kituose portaluose pasakoja apie magnetukus.
mindfreak 2011-03-29 10:38
manau už žmogaus nuomonės negerbimą, įžeidinėjimą, faktų teigimą be argumentų ir įrodymų moderatoriai turėtų svarstyti tavo acc uždarymą. O aš turėčiau svarstyti ar Tave paduoti į teismą už šmeižtą ir prisiteisti moralinės žalos atlyginimą.
sabotan 2011-03-29 10:48
Tokiu geniju yra tikrai ne vienas aisku tai retas atvejis kai sergi autizmu gali tapt genijum arba visisku kvailiu si kart pasiseke
nondescript 2011-03-29 10:58
Kiekvienas turi teisę į savo nuomonę, taip kad gyvenkit draugiškai ir nesipeškit.
Arns 2011-03-29 11:03
Turim ne vieną pavyzdį kaip nesveikas žmogus sugeba padaryti kažką kas "lenkia laiką". Ir net sunku pasakyti ar tokiam žmogui ko nors pavydėti ar užjausti reikia.
Fostil 2011-03-29 11:15
Genijus, tai genijus, bet vat kaip ir pirmam poste minejo idomiausias atvejas cia yra butent zmogaus smegenu segebejimu ribos. Kodel visi negali gimt su tokiais sugebejimais iskarto. Isivaizduojat kiek zmonija padarytu jei per ~15metu baigtu universitetus visi. "Vaikystes dziaugsmo". Sudedamoji dalis to dziaugsmo yra ir patycios. Kiek vaiku mokyklose patyria patycias visam pasauly, jei tai dziaugsmas, tai jau geriau but tokiu geniju.
Arns 2011-03-29 11:40
yra pažįstamu kurie irgi itin talentingi. Labai smagu matyti kai bijo miegoti lovoje, o vidury kambario statosi palapinę. Būna protingų žmoniųkurie svaigsta apie visokius ateiviu ir vagiamas smegenis, nors žiniomis lenkia kitus keleriais metais. Ar čia koks didelis džiaugsmas? Paprastai eiliniai žmonės mato tik ką nori matyti, kad ir kino žvaigždes tik iš šlovės pusės, bet nenori net suprasti kodėl anos slepiasi ir nenori jog iš paskos sektu paparaciai ir t.t. Va fostil, tu matyt buvai užguitas mokykloje ir tau tik tai galvoje, visai nesupranti jog vaikystėje, jaunystėje yra ir kitų užsiėmimų.
unytas 2011-03-29 11:41
gerai kad dar toks nepasiputes
slgh 2011-03-29 12:06
"O štai ir minėtasis vaizdo siužetas, kuriame Džeikobas Barnetas demonstruoja savo teoriją." Klausiau,klausiau, bet jokios jo teorijos negirdėjau, tikėkimės čia straipsnio autoriaus klaida, o ne kad vaikis yra "fake", jis čia aiškina paprasčiausius integralų sprendimo metodus,žodžiu absoliučiai nieko naujo nepasakė. Visą tai jau mokykloje žinoma yra
faktas 2011-03-29 12:40
Na neseniai sklandė gandai, kad Microsoft dirba programuotojai su Aspergerio sindromu. Kažin ar tai tiesa. Būtų įdomus straipsnis apie šio žmogaus smegenų architektūrą ir veiklą. Įdomu, bet tingiu gilintis. Katik peržiūrėjau, yra daug straipsnių apie Aspergerio sindromo žmonių smegenis. Reiks kada pasigilint detaliau, nes užkabino.
V.P. 2011-03-29 12:42
gabus yra tas kuris pasako o visi netiki. dabar as pasakysiu,kad netu pats save valdai,bet tave pati valdo. dabar jus pasakysit fsykas nesveikas fantazijas kliedi aisku,kad jums reikia iroditi.va tokie kurie nesugeba ar nenori irodineti tokie ir yra fsykai nevisprociai kliedi.bet tai nereiskia,kad jis ne genijus vien delto kad nenori irodineti. karta Einsteino paklause kitas profesorius kodel jus viska neuzsirasinejat Einsteinas jam atsake kam man uzsirasiti,kad as viska galvoje turiu.
kionig 2011-03-29 12:43
Aš ir nesuprantu, kam tą dviratį išradinėti ? Šiaip tokie žmonės serga dažniausiai autizmu.
edinas 2011-03-29 13:04
vargsas, neturi vaikystes
Arwis 2011-03-29 13:16
As kazkaip jo vargsu nelaikau ir tiems kurie sako ''oj vaikystes neturi'' siulyciau paziureti kitus jo video. Ne viename video neradau kad jis atrodytu prislegtas ar nepatenkintas, priesingai, jis visuose video labai atvritas, uzsideges(ta parodo ne tik jo sypnsena bet ir kuno kalba) is to pilnai galima suprasti kad jis megaujasi tuom ka daro. Kiekvienas vaikyste supranta kitaip. Niekas neverte jo sedeti namie savaite ir algebra bei geometrija kalti, taciau jis tai dare patsai. Kaip jau minejau is jo puses jam tai yra smagu ir jam tai patinka todel jis NIEKADA neverks ir nesakys oj neturejau vaikystes. Todel prasyciau komentatoriu nevertinti kitu zmoniu pagal save.
laimonnas 2011-03-29 13:41
Integruoti dalimis moko tik universitetuose, bent jau Lietuvos. O mokykloje parodo pačius elementariausius integravimo pagrindus (kad vaikai pagaliau mokėtų bent sudėt, na kitais žodžiais tariant apskaičiuot bet kokio plokščio paviršiaus plotą). O jo teorijos tai yra kituose video.. tik reikia nepatingėt pažiūrėt.. beje yra ir ne tik matematikos ir fizikos gabumai pademonstruoti bet ir istorijos ir pan..