Parblokštas britų policininkas bėgdamas pasivijo jį automobiliu taranavusį nusikaltėlį (Video)  (5)

Neįtikėtinai laimingai pasibaigė dramatiškas incidentas Didžiosios Britanijos kelyje. Už pastarąjį žygdarbį „Robokopu“ jau pramintas kelių policininkas specialiosios operacijos metu gaudydamas automobilių vagį, nusikaltėlio buvo taranuotas, tačiau tuojau pat pašokęs nuo žemės nusivijo ir pagavo iš sumaitoto vogto automobilio sprunkantį niekšą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Daily Mail“ rašo, kad herojumi tapęs policininkas po to, kai buvo taranuotas, skausmo nejautė. Todėl nusikaltėlis greitai atsidūrė jo gniaužtuose. Vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota ši istorija, akimirksniu paplito interneto erdvėje ir TV informacinėse laidose. Filmą su kaskadininkų triukais primenanti istorija nutiko greitkelyje М25. Surrey grafystėje 27 metų policijos konsteblis Danas Pascoe, važiavęs kartu su kolegomis, savo automobiliu mėgino blokuoti kelią vogtu mėlynu BMW važiavusiam mašinvagiui, tačiau nusikaltėlis nusprendė taranuoti policininkų automobilį. Tokiu būdu parbloškė ir konsteblį. „The Daily Mail“ praneša, kad šį trilerį nufilmavo pareigūnai, važiavę antruoju automobiliu. Vėliau buvo nustatyta, kad mėlynas BMW važiavo 140 km/h greičiu.

Sulaikytas mašinvagis Lee Adamsonas pripažintas kaltu iškart pagal kelis punktus: neatsargus vairavimas, policininko sužeidimas, vairavimas be draudimo, saugaus greičio viršijimas.

Didvyriu tapęs policininkas D.Pascoe atsipirko tik lengvais sužeidimais.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)