Nuomonė: Kam reikalingas „Twitter“, jeigu yra „Google+“ ir naujasis „Facebook“?  (8)

Neprigijo Lietuvoje „Twitter“, neprigijo… Pasižiūrėjęs sekėjų sąrašą, supranti, kad rašai neaišku kam. Dalis jų – tylūs, nerašantys ir, matyt, neskaitantys. Kiti aprašinėja savo asmeninius išgyvenimus, bet kai žmonių nepažįsti, kokia prasmė tai žinoti? Treti – atvirai komerciniai, iš kurių skaitymo – mažai pasitenkinimo.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomių žmonių, kuriuos verta sekti – vienetai. Tačiau diskusija su jais neįmanoma, nes diskutuoti trumpomis frazėmis negali. Kaip reklamos kanalas jis yra irgi mažai tinkamas. Tad „Twitter“ iš esmės yra vieta numesti greitai nuorodai ir ją užmiršti.

„Twitter“ nesėkmės priežastis – žymūs žmonės jo nepradėjo naudoti. JAV jo išpopuliarėjimui labai padėjo tai, kad šiuo kanalu pradėjo naudotis muzikos, kino ir politikos žvaigždės. Žmonės, norėdami išgirsti viską iš pirmų lūpų (nors daugeliui žvaigždžių rašo RsV žmonės), jais sekė. Lietuvoje taip neįvyko, o pavieniai entuziastai kamuolio efekto nesukūrė.

Tuo tarpu Google+ Lietuvoje susikūrė įdomi bendruomenė. Joje – Aurelijus Katkevičius, Rokiškis, Nerijus Jasinavičius ir kiti. Kai kada čia verda tikrai įdomios ir karštos diskusijos, dėl kurių verta bent jau retkarčiais žvilgtelėti į šį socialinį tinklą. Žmonės rašo ne apie tai, ką suvalgė pietums, bet kas vyksta Lietuvoje ir pasaulyje.

Na, ir, žinoma, naujasis „Facebook“. Jis, skubėdamas konkuruoti su „Google“ socialiniu tinklu, suteikė galimybę stebėti norimų žmonių įrašus. Tad kodėl nepaskaičius ką „postina“ Algis Ramanauskas?

Bet jeigu gaila (kaip ir man) išmesti „Twitter“ į šiukšliadėžę, „LinkedIn“ turi funkciją „Post to Twitter“…

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Dansu Dansu
(5)
(0)
(4)

Komentarai (8)