Internautus juokina uzbekai, nemokantys naudotis eskalatoriumi (Video)  (8)

Didžiosios Britanijos žurnalistai nepiktai juokėsi iš prekybos centro Uzbekistane lankytojų, kurie tikriausiai pirmą kartą gyvenime matė eskalatorių. „Mes nežinome, kaip į pirmąjį eskalatorių reagavo Niujorko gyventojai daugiau nei prieš 100 metų, bet dabar galime bent įsivaizduoti“, – ironiškai pažymi britų „The Daily Mail“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše, kurį užfiksavo stebėjimo kamera, matyti, kaip keli prekybos centro lankytojai iš pradžių suglumę žiūri į judančius laiptus, po to labai atsargiai ant jų žengia, tada daro kažkokius nevikrius judesius ir vos nenuvirsta.

Iš pradžių pagalbos prireikė moteriai su vaiku, po to dviem jaunoms merginoms, o galiausiai dviem vyriškiams.

Visais trim atvejais eskalatoriaus aukas išgelbėjo tik šalia buvę sumanūs žmonės, kurie laiku paspaudė įrenginio stabdymo mygtuką.

Daugeliu atvejų prie techninių naujovių nepripratę žmonės sustojusiais laiptais galiausiai lipo pėsčiomis.

Verta pažymėti, kad internete labai daug juokingų vaizdo įrašų, kuriuose užfiksuota žmonių kova su eskalatoriais kitose planetos vietose.

Pavyzdžiui, į išpardavimą prekybos centre mėgino prasibrauti pagyvenusi moteris. Po kelių nesėkmingų bandymų, kurį lydėjo isteriškas atsitiktinių liudininkų juokas, jai vis dėlto buvo nurodyta teisinga kryptis.



Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (8)

Susijusios žymos: