Ar skaitmeninė kultūra iš tiesų kuria didybės manijos apsėstą, vienišą ir į smurtą linkstančią visuomenę?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Pumper 2012-04-28 16:10
Privažiuoja visokių lodarių (musulmonų, negrų, čigonų ir kt.), kurie taip gerai gyvena iš pašalpų, kad niekad gyvenime ten nedirba ir pastoviai dauginasi (3-4x daugiau nei vietiniai dirbantys piliečiai). Lodarių vaikai taip pat nieko nedirba ir taip pat dauginasi. Galiausiai ateis laikais kai nebebus kas dirba ir visi norės pašalpų, ką jau kalbėti apie tai, kad musulmonai sudarys daugumą ir reikalaus, kad būtų jų islamiški įstatymai priimti ir taikomi visiem (kas vyksta ir esant musulmonų mažumai).
Arthuras 2012-04-28 17:04
Tas negerai, kad ugdo tinginius ir traukia visokius iš Afrikos, Azijos ir P. Amerikos... Nėra normalu, kai bedarbis gali gyventi taip, kaip, tarkim, Lietuvoje dirbdamas žmogus negyvena. Pašalpos, kompensacijos, nemokami apgyvendinimai ir pan. - valstybės melžimas. Tik laiko klausimas, kada reikės tenais viską keisti, o tada bus LABAI sunku, nes prasideda visokie mitingai dėl rasizmo, lygių teisių ir t.t. Akivaizdu, kad ir teisinėje sistemoje turi jie bėdų. Net Lietuvoje jis būtų pasodintas iki gyvos galvos...
Smilga 2012-04-28 20:49
Kazkada kazkuriam straipsnyje rase, kad jo psichine bukle buvo suabejota dar vaikysteje, kad itare ji buvus pedofilo auka. O jei ir ne, jo seimos tragedija (tevas paliko seima, o palikes nebesidomejo) tikrai turejo itakos jo emociniam ir socialiniam vystymuisi. Gali buti kad jis paprasciausiai buvo jautrus zmogus. O jautrus zmones viska priima rimciau, giliau, skaudziau. Skaitmenine kultura yra variklis, kuris gali zmonija nuvesti toli. Bet ar tai bus link geresnio issivystymo ar link didybiu maniju, atsakinga zmoniu socialine gerove. Svarbiausia suprasti, kad vaikystes metas yra labiausiai pazeidziamas, ir tuo metu su brestancia asmenybe reikia praleisti kuo daugiau sveikuolisko laiko. O ir jam uzaugus, myleti ir tos meiles neslepti. Nes kitaip ta asmenybe gali iniukti arba i neegzistuojancia realybe, arba svaigalus, arba kitus blogus dalykus.