Atėjo laikas legalizuoti marihuaną?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2012-05-21 12:18
duodu 100%, kad visi tie kurie spygauja uz zoles legalizavima, yra nuolatiniai jos vartotojai. Ech narkomanai jus nelaimingi Siulau uzdraust ir tabaka, ir narkotikus ir alkoholy, ir grazint mirties bausme uz kontrabanda
kwest 2012-05-21 12:19
Taip, pramoninem. Kanapes pluostas labai vertinga ir universali medziaga. Akoholis ir tabakas yra tie patys narkotikai
kionig 2012-05-21 12:24
Šaunu, kai tik atsipeikėsi ir pažiūrėsi į tikrąsiąs alkoholio vartojimo priežastis, suprasi, kad kaltas tai ne alkoholis. CHA, čia vienoje temoje vienas kaltina kapitalizmo santvarką ir aiškina, kad nėra žmonėms pasirinkimo laisvės...
kionig 2012-05-21 12:29
O, kur maistas? Šito narkotiko šalutinis poveikis - riebalai Ir gan stiprus poveikis. Miršta kone daugiausiai nuo jo žmonių.
Simplicity 2012-05-21 12:30
Jei nežinai, tai nesikišk į suaugusių pokalbį Neblaivaus pasirodymas darbo vietoje darbo kodekse yra traktuojamas kaip šiurkštus drausmės pažeidimas, už kurį galima atleisti iš darbo. Girtą galima užuost, duot dūdą papūst. Kaip pagaut dar neatsigavusį po žolės? Vežt į priklausomybės ligų centrą?
Absoliutas 2012-05-21 12:31
Maziau rukyk, nes jau nesugebi suprasti ka perskaitai As ir siulau uzdrausti ir narkotikus, ir alkoholy ir tabaka.
Sleepo 2012-05-21 12:32
off topic juokais: Kontrobanda musu- lietuviu kraujyje, juk knygnesiai siai saliai daug nusipelne on topic: Taip, pramoneje is kanapiu galima labai daug ka gaminti. Kaip jau rasiau, tai anksciau (nezinau kuriame tiksliai amziuje) JAV buvo priimtas istatymas, kuriame ukininkai PRIVALEJO auginti pluostines kanapes (pluostines kanapes turi tik gal 0,3% THC veikliosios medziagos palyginus su medicininemis kanapemis). Tiesiog susikloscius politinem ir monopolinem situacijom kanapes buvo uzdraustos. Ant kanapiu tuomet pyko medvilnes, popieriaus, maisto ir t.t. kompanijos, kadangi kanapes visa tai atstodavo. Is 1ha kanapiu popieriaus galima pagaminti tiek, kiek reiketu 4ha medziu. Kanapes uzauga per 90-110 dienu, medziai per ~4 metus. anapiu seklos yra labai maistingos ir kiek zinau tikrai skanios (seklose THC nera). Is kanapiu galima gaminti pigius bio-degalus, alieju, o kanapiu pluosto rubai yra labai patogus ir minksti. Is kanapiu pramoneje manau, kad dar daug ka galima gaminti.
immortallt 2012-05-21 12:37
Alkoholio problemos visoje Europoje. Norvegai nusilaka tiek, kad man baisu buvo. Penktadienio ir sestadienio vakara visas miestas girtas. Kiek zinau, tas pats visoje europoje. Tad cia ne tik musu problema. Tik tiek, kad pas mus daugiau gerianciu istisai. Zole rukiau karta - nepajauciau nieko (gal prasta buvo ar kas). Chirurgas negali buti vartojes nei alkoholio, nei jokiu psichotropiniu medziagu medicininiais tikslais (narkotinio pagrindo nuskausminamieji ar pan). Tai kuo zole kitokia ? Taip, kanapes placiai galima naudoti pramoninem reikmem ir yra net speciali veisle, kuri TTH (berods sitaip vadinas narkotine medziaga kanapese) praktiskai neturi. Tam kad apsinesti, reiktu surukyt bulvini maisa zoles. Teoriskai, Lietuvoje ja galima auginti, praktiskai - uzsitampysi po teismus. Dar nemaciau nuo kanapiu agresyviu zmoniu, kurie siulo galva sudauzyt arba ima taip ir padaro. Zole labai sunkiai sukuria priklausomybe, priesingai negu tabakas. Zole nesukelia vezio. Problema yra ta, kad ypatingai musu visuomene nemoka spresti savo problemu, todel jas bando palaidoti svaigaluose. Deja sitas problemas spresti valstybiniu lygmeniu itin sudetinga, reikia laiko, kad visuomene pribrestu, eitu, dometusi psichologija ir saves supratimu, didziajai daliai praverstu apsilankyti pas psichologus. Tada ir nebutu to alkoholio vartojimo tokio didelio ir rukymo (teko isbandyti, kad galutinai galeciau teigti, kad tai totalus pinigu metimas i bala: nieko nejauti, savo organizmui kenki ir dar pinigus moki uz tai).
Simplicity 2012-05-21 12:37
Susimąstyk žmogau ar tau tikrai to alkoholio ir žolės reikia. Žolę puti, nes ?.. Gal kokiam raketų daliny dirbi? Kalinius į paskutinį pasivaikščiojimą lydi? Didžiausias stimulas yra prieinamumas. Dabar norint gaut žolės reikia jos ieškot. Legalizavus, ji bus prieinama daug didesniam vartotojų ratui. Kaip reiktų sukontroliuot žolės gamintojus ir platintojus?
Cigaras 2012-05-21 12:42
Aš vienas pastebėjau, kad praktiškai visi kanapių „gynėjai“ siekdami apginti kanapes nuolat prikaišioja „tuos ir anuos (pvz tai kaip žiūrima į alkoholį). T.y. vos ne kaip kokie fanboy karuose? O šiaip, tai žolės bent iš mano patirties, tai galima visose miestų mokyklose įsigyti. Gramas nuo 40 litų.
Sleepo 2012-05-21 12:43
Veiklioji medziaga vadinasi THC. O del pirmo karto, tai nieko nepajutei tikriausiai del to, kad zmogus smegenyse esantys thc receptoriai yra neveiklus ir tik pirma karta pabandzius kanapiu jie atsibunda. Kuo daugiau vartojama kanapiu, tuo labiau receptoriai atsigauna ir pleciasi- tuo mazesnio kanapiu kiekio reikia, kad butu jauciamas poveikis.
kwest 2012-05-21 12:44
Pradziai ismok reikst ir formuluot mintis, o po to ir skaityt, o jei dar ir minti pagausi, tai tik ranka paspausiu. Narkotikai ir yra uzdrausti, tu tiesiog siulai irasyt tabaka ir alkoholi i ta pati sarasa. kionig, perdaug pjauni, nelabai suprantu kaip tu moderu cia tapai.. tikriausiai pazistami...
Simplicity 2012-05-21 12:48
Klausimas žolės pūtikams.
kwest 2012-05-21 12:51
Klausima reiktu kiek perfrazuoti: Kodel zmones vartoja psichoaktyvasias medziagas? (iskaitant ta pati alkoholi, tabaka, kanapes ir tt...)
kionig 2012-05-21 12:53
Išsisukinėji Atsakyk, gi vyrs esi, ane, kai supūti kasiaką?
kwest 2012-05-21 12:55
Tai jo, tada daugiau drasos atsiranda prilupt zmona
kiesza 2012-05-21 12:56
Negaliu pakest apsirukiusiu zmoniu, ir tikrai ju smegeneles tirpsta negriztamai, zole paprasciausiai bukina, todel labai apmaudu, kad Lietuvoje tiek bevaliu bukaprociu, o cia dar legalizuot ta šiukšlę nori.. kogero narkomanai į valdžią savo žmogų prakišo
kionig 2012-05-21 12:58
Oi, koks nepatogus klausimas, oi koks nepatogus Tai va, kodėl gi tau nepasakius, kaip yra iš tikrųjų? Nes duosiu pastebėjimą, kad jau buvo anksčiau straipsnių apie MJ. Tai aš ten su keliais dar aršiau ginčijomės. Be to, ten pasisakiusieji visai nesigėdijo pripažinti dėl ko jie vartoja žolę. Tai, būk vyrs, atsakyk už savo poelgį. T.y. paaiškink jį argumentuotai, kodėl vartoji karts nuo karto ar dar kaip nors.
Sleepo 2012-05-21 12:58
Man asmeniskai patiko keli dalykai: Labai brainstorminau idejas paveikslam (kadangi laisvalaikiu tapau). Valgant maista jis buna labai labai skanus, jauciami individualus produkto skoniai. Atsipalaidavimas klausant muzikos. Kanapes nera stiprus narkotikas, jis nesukelia hulicionaciju ar kazkokiu neigiamu jausmu. Manau, kad daugelis, kas nera ju bande kanapiu poveiki isivaizduoja labai neigiamai.
kwest 2012-05-21 12:59
Nepasakyciau, kad nepatogus, labiau kvailas, bet galiu i ji atsakyti jei jau taip primygtinai reikalauji. Todel, kad man patinka po sunkios darbo savaites ar dienos grizus namo surukyti suktine, atsipalaiduoti, pamedituoti ir tiesiog ramiai pasibuti/pailseti. Tai yra mano atsipalaidavimo priemone. Vieni isgeria bokalu, du, tris alaus, kiti paskaito knyga, treti dar kazka, tiesiog kiekvienas renkasi pagal save.