Pasivažinėjimas riedlente 110 km/val greičiu sulaukė policijos dėmesio (Video)  (10)

Pietų Afrikos miesto Keiptauno ekstremalas miesto gatvėmis su riedlente važiavo 110 km val (68 m/val.) greičiu. 24 metų Decio Lourenco vaizdo įrašą patalpino youtube.com svetainėje ir sulaukė policininkų perspėjimo, kad bus paduotas į teismą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įspūdingas ir rizikingas D.Lourenco važiavimas ilgąja riedlente pirmojo europiečių PAR įkurtame Keiptauno mieste nuo Stalo kalno susilaukė jau beveik pusės milijono peržiūrų "Youtube.com" svetainėje.

Tačiau ekstremalas D.Lourenco sulaukė ir nemalonės; policijos pareigūnai perspėjo, kad jį paduos į teismą už aplaidų elgesį kelyje.

Su riedlente Decio važiavo saulei tekant, tačiau ir tuo metu gatve, kita eismo juosta, važiavo automobiliai. Decio "lakstymą" nufilmavo paskui važiavęs draugas.

„Sutinku, kad tai pavojinga, bet pavojinga ir išeiti pro duris į gatvę", - teisinosi D.Lourenco.

Tačiau Keiptauno miesto saugumo ir apsaugos tarnybos atstovas spaudai Jean Pierre Smith teigė, kad riedlentininkas kėlė pavojų visiems, buvusiems kelyje: "Užtektų vienam vairuotojui supanikuoti ir išvažiuoti į priešpriešinę juostą, ir būtų buvę daug žuvusiųjų, kaip jau yra nutikę tame kelyje. Jei jo nenubausime, tai norės išbandyti kiekvienas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Ekstremalas.lt
Ekstremalas.lt
(11)
(0)
(0)

Komentarai (10)