Su šypsena: kiaušinienė ant pagaliuko. Arba nebūtinai kiaušinienė... (Video)  (0)

Yra daugybė keistų būdų išsikepti kiaušinienę. Juk yra mėginusių kiaušinienės išsikepti pro didinamąjį stiklą arba tiesiog ant įkaitusio asfalto. Tačiau yra ir daugybė normalių kiaušinienės kepimo būdų, kurių žmonės dėl galas žino kokių priežasčių mėgina išvengti. Panorusiems paskanauti siurrealistinės, pailgos formos kiaušinienės ant pagaliuko, išradingi gamintojai siūlo išmėginti Rolę. Tai - tokia speciali kiaušinienės ant pagaliuko kepimo keptuvė...


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rolė – tai tokia mažulė, kurios nereikia guldyti ant viryklės (kokia ji bebūtų – dujinė ar elektrinė), nereikia plauti ir kuri pasižymi "vertikalaus kepimo technologija". Visas stačios kiaušinienės keptuvės pavadinimas štai toks: "Rollie Eggmaster Cooking System" (maždaug "Meistriško kiaušinių kepimo sistema Rolė").

Viena vertus, iš tiesų – kodėl kurią nors vėluojančio pavasario dieną ("peržiemojom žiemą – peržiemosim ir pavasarį...") neparagavus bananinės formos kepto kiaušinio? Juoba, kai jį galima pamauti ant pagaliuko ir įsivaizduoti, kad tai... ledai? Kita vertus – kam visa tai? Kurių galų kuriamos tokios sistemos? Kad omletas būtų dešrainio dešrelės formos? Ir kodėl šita kiaušinio baltymo "frittata" iš to aparato kaip iš kosminio laivo išlenda taip lėtai? O negalėtų stryktelėti taip, kaip skrebučiai iš skrudintuvės?

Tiesa, čia – labiau egzistencinio pobūdžio klausimai, kuriuos kiekvienas turi teisę pasisukti tokiu kampu, kokiu tik kam maga. Galbūt tai tėra tik dar viena iš nesuskaičiuojamų virtuvinių nesąmonių, o gal – proga praskaidrinti kasdienybę lengvu pokštu. Šiaip ar taip, "gyvai" viskas atrodo štai taip :)


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(0)
(1)

Komentarai (0)