Kodėl diktatoriai nesijuokia?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Nukainotas 2013-06-01 09:58
„Dabar jis gyvena egzilyje Kuveite“. Straipsnio vertėją reikėtų egzilinti į kalbos kursus, gal išmoktų ten lietuvišką žodį „tremtis“.
O_O 2013-06-01 20:36
- Kaip gyvenate, tautiečiai? Juokauja Kubilius - Gerai Juokauja tautiečiai
immortallt 2013-06-01 21:13
Žinai, būtų juokinga, jei tauta suprastų, kiek gero padarė Kubilius. Bet kai nesupranta, tai nė kiek nejuokinga. O paskui renka darbo partiją, kuri jei leistų, tiesiog nukreiptų visus pinigus į Uspaskich įmonę. LSDP, kurie atidavė Lietuvos dujas rusams už 200mln ir pigesnes dujas. Priminimui, 200mln praėjusių metų pelnas, o pigias dujas "turime", tiksliau brangiausias. Jei apie kaip Mažeikių naftą atidavė konservatoriai, tai atidavė už 2mlrd., jei apie praskolintą Lietuvą, tai praskolino Kirkilas su LSDP, nes sukūrė tokią situaciją, o Kubilius tik priėmė kulką, nes LSDP net jei būtų laimėję rinkimus, būtų atsisakę formuoti daugumą. O jei bent kiek mąstytum ir palygintum su šeimos biudžetu, suprastum, kad kalbu tiesą. Beje, Butkevičius, kuris žinojo ir kaip nesiskolinti, ir kaip pensijas bei išmokas padidinti, ką žino atėjęs į valdžią? Pasirodo nežino.
perro 2013-06-01 23:07
Diktatorius yra tas kuris nelenda jankiams į subine. Straipsnis grynas propagandinis šlamštas. Parodykit man nors vieną tikrą demokratiją, kas rengia rinkimus ir kontroliuoja mass media tas ir nusprendžia už ka žmonės balsuos.
Arthuras 2013-06-01 23:24
Šiaurės Korėjos diktatoriaus politiką (tiek vidaus, tiek išorės) pripažįsti kaip normalią?
perro 2013-06-02 02:01
jei spresim is to ka mums leidzia zinoti media, tuomet ne, bet ziniasklaidos pateikiama informacija yra tokia vienpusiska kad mes negalime daryti tokiu drastisku isvadu apie s.k lyderi, nezinome pilnos tiesos, tik tai ka mums leidzia zinoti.
immortallt 2013-06-02 03:50
žmonės iš bado gatvėse dvesia, o vadukas vienintelis atsišėręs + pakankamai pinigų atominei programai.
perro 2013-06-02 07:02
nėra jokių įrodymų apie bada Šiaurės Korėjoje, šiaip ar taip šalis labai uždara, todel medija gali kalbėti ką nori, patikrinti nėra galimybiu.
vienetas 2013-06-02 08:04
^ Teisingai, nėra priemonių įrodyti, bet yra youtube. Nors palauk - ten gi viskas ant scenos tikriausiai nufilmuota - nėra kaip įrodyti, kad viskas tikrai iš š. Korėjos p.s. apskritai neneigiu medijų propagandos sau [kitiems] palankia linkme, bet dėl korėjos tai kaip ir klysti.
kionig 2013-06-02 12:02
O, prie ko čia tas lindimas į subinę? Koks nors Huseinas lindo? Arba Gaddafi?
perro 2013-06-02 14:20
Būtent kad nelindo, o stovėjo jiems skersai kelio, nors tas pats Huseinas kadaise buvo jų draugelis, ir USA jam pardavinėjo ginklus Irako - Irano karo metu. Tas pats dėdė Semas tiekė ginklus ir draugui Stalinui, didžiausiam visų tautų ir laikų budeliui. Ar vis tikite kad USA yra didieji kovotojai už gėrį ir demokratija, o gal teroristinė-imperialistinė valstybė...
kionig 2013-06-02 14:31
Pamiršai pridėti Iliuminati, Žydomasonus, piktus dėdes naftos magnatus, na ir aišku, gi imperialistai visi, ot tai tau blogis!
immortallt 2013-06-02 15:45
Šalis, kuri klesti ir nebadauja, kažkodėl derasi dėl maisto dotacijų, kitaip ir nepavadinsi...
perro 2013-06-02 16:12
Gerai, prašom pateikti ne propagandą ir kitus oficialius šaltinius? Iš kurių tu žinai, kad amerika yra blogis. gerai, nuo JAV intervencijos i Afganistana pradzios jau zuvo per milijona zmoniu, o religinis ekstremizmas isplito po visus artimuosius rytus ir siaures afrika, Sirijoje oficialiais duomenimis jau per 90tukstanciu auku, tos salys dar ilgai nematys taikaus gyvenimo.(tikriausiai Amerikai nuolatos reikalingi karai) Amerika isiverzdama i Afganistana pazadino snaudzianti islamisko extremizmo demona kuris dabar siauteja visu pajegumu, ir laiko klausimas kada tai ateis iki Europos, nes musulmonu skaicius Europoje auga
immortallt 2013-06-02 17:24
Šiaip čia esmė ne Islamo, Islamas neleidžia nei žudyti, nei skatina susisprogdinimus, nei dar ką nors kita. Esmė ta, kad mažai kas moka skaityti, o ir kas moka, yra gan lengvai paveikiami ir religija iškreipiama. Reikia sudaryti sąlygas jiems patiems plėtoti švietimą, bet ne radikalų remiamą, o išsilavinusių Islamo išpažinėjų vietinių. O karas ten jau senai siautėja ir be Amerikos įsikišimo.
perro 2013-06-02 17:43
Islama su terorizmu pradėta tapatinti tik po kovo vienuoliktosios, Irake nebuvo jokių teroristų valdant Huseinui. Viskas buvo ramu kol neatėjo vakariečiai su bombomis ir nešdani naujają religiją, demokratiją, pasiimdami tų šalių gelmių išteklius. Artimūjų rytų kolonizavimas kurį galimą lyginti su Afrikos kolonizacija 19a. Aišku tokie dalykai negalėjo labai patikti vietiniams tarp kurių yra dar išlike barbariški papročiai, ir dabar jie laiko savo priešais visa vakarų civilizacija. Nes amerikiečiai prisidengdami demokratija grobsto tų šalių išteklius, kaip kadaise nešė krikščionybę į Afrikos gelmes. Kaip sakydavo Afrikos čiabuviai: Kai baltasis žmogus atėjo čia mes turėjome žemę o jis bibliją, dabar jis turi žemę o mes bibliją.
rwc 2013-06-02 17:49
: +1
perro 2013-06-02 18:05
Už ka buvo nužudytas britų kareivis Londone? Jo žudikas tvirtino kad tas kareivis žudė musulmonus Afganistane. Koks būtų pateisinimas svetimos kariuomenės buvimui Afganistane? kariaują prieš terorizmą? Jo ten nebuvo kol neatsibastė okupantai. Nesakau kad tie "teroristai" nekalti avinėliai, turi jie ten nesutarimų dėl skirtingų islamo konfesijų, bet vadinti tuos žmones teroristais kai jie kariaują savo žemėje prieš iš kaškur atsibasčiusi daug geriau ginkluotą priešą yra neteisinga.
Dvigubas nulis 2013-06-02 19:57
Ar teroristų apmokymų bazės Afganistane, Al-Qaeda grupės, surengusios 9/11 išpuolius, yra teroristų nebuvimas pagal tave? Atrodo, kad net nesupranti terorizmo sąvokos taip rašydamas. Apskritai, siūlyčiau kitą kartą labiau pagalvoti prieš rašant, nes pilna tiek faktinių klaidų („amerikiečiai nešė krikščionybę į Afriką“), tiek rašai sąvokomis, kurių nesupranti. Neteigiu, kad amerikiečiai visiškai neturi savų interesų (o kuri didelė valstybė jų neturi?) ir nedaro klaidų, bet tavo dauguma argumentų neatitinka realybės.
immortallt 2013-06-02 21:16
Tarnavai kuriame nors iš tų regionų? Vienas pažįstamas mano tarnavo. Vietiniai, normalūs civiliai dėkingi kariuomenei. Kodėl? Todėl, kad ten nepatenkinti yra tik tie, kurie siekia valdžios - vietiniai vadukai, heroiną stumdantys, ginklus ir pan veikla užsiimantys. Beje, nuo terorizmo ko daugiausia žūva? Tikrai ne amerikonų ar europiečių. Žymiai daugiau jie pjaunasi tarpusavyje nei, kad terorizmas senajame žemyne ar Amerikoje. Dar toliau, pasižūri į Siriją, ir ką dar noris pasakyt? Pašaudo į Turkiją, kuri ginklų turi tikrai daug - provokuoja. Huseinas, pasakysite neišnuodijo šimtų tūkstančių? Aišku, nepatenkintų daug, kad jį nukovė, bet jei Putiną kas nors nuverstų ir būtų daug nepatenkintų, ypač tų, kurie labai lobsta iš jo subinės laižymo.