Šiurpi bankų praktikantų kasdienybė

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2013-09-19 12:40
faktas, tų greitųjų kreditų kontoros priklauso keliems asmenims. Ir vėlgi, tai ne banko segmentas. Banko palūkanos iki 25% metinių už vartojimo kreditus (kreditinė kortelė). Greitųjų kreditų ir 200%. Bankai atsirenka, kam išduoti kreditinę kortelę, greitieji kreditai ant moteriško paso kopijos vyrui išduoda. Net paso kopijos nereikia, tik asmens kodo ir paso nr. O bankai į šitą segmentą niekada neis. Tai ne tie klientai, su kuriais nori turėti reikalų dauguma bankų. andriuli, kadangi įmonės naudojasi intensyviau, jos moka dažnai fiksuotą mokestį, pvz 30-50 litų per mėnesį ir pavedimai vietiniai nemokami. Nori užsienin pervesti pinigus? mokėjimai.lt labai geras dalykas. Uždirba milijonus... Su valstybe dalintis nenori.... O kokius nuostolius patyrė? Jei draugam netinka darbo vieta - visada gali ieškoti kur geriau Sako dirba už dyką, bet jei alga tenkina, tai vis dėl to ne už dyką...
andriulis 2013-09-19 13:47
Palyginus kiek dirba ir kokia atsakomybė, tai mokama šnipštas, o bankas besinaudodamas padetimi per mėnesį neapskaito apie 20h. Jau net nekalbu kiek žmonės dirba viršvalandžių didžiuosiuose prekybos centruose, kuriuose jei nedirbsi papildomai būsi atleistas. Nori pasakyti tai yra normalu? Kas dėl įmonių, tai aš norėčiau pažiūrėti kuri čia įmonė mėnesiui inkasuojasi už 30-50lt. Nebent vieną kartą į mėnesį inkasuoji. Ir kokius gi nuostolius patiria bankas? tik nepradėk kišti šaraškino kontorų.
perihellis 2013-09-19 14:46
ne būsi atleistas, o būsi paprašytas parašyti pareiškimą, kad nori būti atleistas. Jei nesutiksi - neatleis.
keturi 2013-09-19 15:04
O dar sakoma kad Linkolnas panaikino vergija....
immortallt 2013-09-19 16:25
andriuli, tu kuri baubus, o kiti atsiverčia ataskaitas, kur ir matai koks banko pelnas. Kur patiria nuostolius? Kai įmonės bankrutuoja, kai klientai delsia skolas grąžinti, kai pajamos nedengia kaštų. Dirbti viršvalandžius neatlygintinai - nėra normalu.
obuglas 2013-09-19 16:28
Primityvus skaičiavimas labai. Bet tikriausiai bankas ne tik iš pavedimų uždirba, m? Kažką investuoja išduoda kreditus, kas ir turėtų būti pagrindinė uždarbio vietą. O ne kaip dabar yra LT >50 proc. pajamų bankas gauna kaip komisinį už atliekamas transakcijas: tiek gyvai tiek el. banke.
Hmz 2013-09-19 22:06
Darysi pinigus vien iš palūkanų - vėl visi verks, kad lupikauji ir smaugi skolininkus.
immortallt 2013-09-19 22:53
to obulgas, tai tavo logika, tegul klientai naudojasi brangiomis paslaugomis, kurias galima pakeisti pigiomis ir apmokestinam kitus? Viskas čia gerai. Įkainiai aišku kai kurie didoki, internetu atliekami pavedimai brangoki ir pan., bet tikrai ne kasoje. Aišku skaičiavimai primityvūs. Tam kad atlikti tikslius skaičiavimus reiktų detalios informacijos. Pvz kiek trunka vidutinis aptarnavimas, kokie kiti kaštai, o šito nežinau. Net jei žinočiau, negalėčiau to sakyti, nes būčiau pasirašęs konfidencialumo sutartį. Bet geriau primityviai skaičiuoti nei iš vis neskaičiuoti, argi ne?
AF 2013-09-21 18:54
bankai yra blogis. pinigų masė tik didėja. reikalinga nauja pinigų sistema, kad pinigų kiekis nesikeistų, tada pavyks išsaugoti aplinką, resursus. vystymasis bus darnesnis. bet kad pasikeistų ilgus amžius egzistavusi sistema reikia viską keist iš esmės.
faktas 2013-09-21 19:04
Labai sunku sugalvoti kažką patogiau už dabartinę pinigų sistemą...