Uganda priėmė drakonišką įstatymą, baudžiantį homoseksualius santykius kalėjimu iki gyvos galvos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

afor 2013-12-23 22:37
palaukim kokius 5 metelius, ir manau pamatysime liudna statistika. speju, homofobai tik rankom trina! jie dauginasi tokiu principu. o mes cia jiem padedam tai daryti.
Ar_as? 2013-12-23 22:48
Nuostabu! 1. Portale išmokai įdomų žodį. Tai yra gerai. 2. Sugebi suprasti, kad keli nusikaltėliai nediskredituoja visos grupės, todėl baigsi kliedėti apie pedoilus, zoofilus ir kitas nesąmones. Tai yra nuostabu! Ką ir reikėjo įrodyti...
Shanti 2013-12-23 22:51
Tai kodel ziniasklaida tik ir mirga nuo tos grupes nusikaltimu? Tu bent ju manifesta skaites?
Kučumas 2013-12-23 23:21
Istatymas nukeliantis mus atgal i Hitlerio laikus...as ne uz homosexualus ir net ju nemestu,bet jie irgi turi teise gyventi,jei nereiskia savo potraukio per prievarta kitiem. galu gale egzistuoja skirtingos religines koncesijos,kurios vienos kitas naikino per amzius,bet dabar susigyveno ,kaip gali. Cia sakyciau neapykantos proverzis ,kaip zmonem reikia rasti kaltus,ant ko islieti pykti.Tuo dabar tapo gejai!! absurdas!
Ar_as? 2013-12-24 00:14
Komplimentus atsiimu. Neįmanoma diskutuoti su siena, kuri net pati į save atsitrenkusi to nesuvokia.
Salubri 2013-12-24 00:25
Nesmerkit žmonių už tai kokie jie gimė, nes yra tikrai liūdnų situacijų kai gimsta žmonės ir likimas juos nuskriaudžia negailestingai atima kūno dalis, suluošina protą ar kokia genetinę ligą paveldi. Tai yra tikrai blogai ir tokie žmonės reikalauja užuojautos pagalbos ir tolerancijos. BET gimsta ir žmonių, kurie savo iškrypimu skaudina kitus, o vat tokiem tai tik slėptis. Aš nesuprantu, kodėl tos seksualinės mažumos prisidengia tokiu gražiu jausmu kaip meilė juk jie jos nesupranta nes meilė neįmanoma tarp tos pačios rūšies individų. Jie dar nori kažkokių teisių. Kokių? Kas? Jūsų negydo ligoninėsę ar neleidžia balsuoti? Jie turi visas teises kaip ir visi žmonės. Norit įsivaikinti? Nupirkit ir karstą kartu kai įsivaikinsit nes iš tokio vaiko tyčiosis net ir didžiausias mokyklos duchas ir vaikas baigs gyvenima savižudybe. Norit tuoktis? Skelbiu jus vyru ir ..... hmmm. Tai kuris būsit žmona? Pagrindinė kalba eina apie gėjus nes vyrauja vyru valdžia, o vyrai nemėgsta mėmių, o jau didesnės apgailėtinos būtybės vyrui nėra nei gėjus, bet noriu grįšti prie skaudinimo, kur minėjau pačioje pradžioje. Vyras įsimyli moterį, o paaiškėja, kad ji lezbietė ir atvirkščiai. Skaudina. Esu perskaitęs istoriją kai vyras buvo su šeima ir turėjo marškinėlius su savo šeimos atvaizdu. Priėję policininkai liepė ją nusiimti nes tai įžeidžia homoseksualus ir tai tik labai maža dalelė pavyzdžių, kurie kursto konfliktus. Amerikonai sunerimo pas mus taip homiku dar nežudo kaip tenai. Laisva, neribotų galimybių, liberali, tolerantiška šalis? Jei jau degina Koraną tai... Amerikonai išvis neturi teisės čia šnekėt. Mano galutinis žodis jei jau toleruoji homoseksualus ir esi liberalių pažiūrų tai toleruok viską net ir tokius įstatymus. Mano valstybė, mano kiemas, mano taisyklės.
X-log 2013-12-24 00:41
[quote="Salubri"]AÅ¡ nesuprantu, kodÄ—l tos seksualinÄ—s mažumos prisidengia tokiu gražiu jausmu kaip meilÄ— juk jie jos nesupranta nes meilÄ— neįmanoma tarp tos paÄ
Hmz 2013-12-24 02:18
Kadangi homoseksualus toleruoju, pasižadu toleruoti ir marozą, kuris tave spardys gatvėje. Jei nevirsi daržove, turėsi laiko pamąstyti, ar teisingą patarimą davei.
faktas 2013-12-24 02:52
Oho, kiek komentarų. Užtrukau, kol perskaičiau... Sutinku su , kaip ir kiti skaitytojai, taip pat pastebėjau, kad jis - idiotėlis. Nuo idiotizmo anksčiau irgi buvo gydoma elektra... Siūlau pasinaudoti šia terapija... Gal žmogus sugebės IQ iki 70 pasikelt. Geras dalykas ta elektra! Tikra panacėja! Apskritai, bet kokiu metu perskaitęs panašių temų komentarus pastebiu, kad labai netolerantiški žmonės dažniausiai būna arba kvailučiai kaip Salubri arba aktyviai smurtą propaguojantys ir skatinantys fašistams lygiaverčiai išsigimėliai kaip Shanti. Tiesą sakant, nepabijosiu būti palaikytas kažkokiu keistu, bet norėčiau prisispraginęs kukurūzų žiūrėti, kaip Salubri su Shanti draskosi elektros kėdėse, kaip jiems daromos lobotomijos arba kitos procedūros. Kaip bet kuris krikščionis tiki vandeniu vaikštančiu žmogumi, taip aš tikiu, kad minėtos procedūros padės pasveikti šiems dviems išsigimėliams. Taigi Shanti ir Salubri, kuo mes skiriamės? Visi trys norim to paties, savo norus taip pat argumentuojame...
Leonidas Vasiliauskas 2013-12-24 03:48
Koks ten Gražiulių ir visokių Shanti reikalas kas ką daro lovoje. Lietuvoje pagal seimo nutarimu 14mečiai gali pradėti lytinius santykius, pedofiliją reikia dekriminalizuoti kadangi vaikas nėra tėvų nuosavybė ir turi teisę į savo kūną. Taip pat dėl zoofilijos, mes kuo puikiausiai naudojame gyvulius maistui, sportui ir kitoms žmonių reikmėms tenkinti, mes nepasiklausiame paršelio ar tas nori virsti į kepsnį, nes tai bergždžias reikalas diskutuoti su gyvuliu, tiesiog imam tai ir naudojam, žmogaus teisės turi viršenybę prieš gyvulio teises. Gal būt Lietuva dar nėra pribrendusi tam, bet su laiku kai išaugs nauja karta nemačiusi sovietmečio Lietuva taps modernia vakarietiška valstybe.
Ar_as? 2013-12-24 07:47
1. Reikalas gal ir ne gražulio su shanti, bet kuk jiems labai gera pafantazuot. Su tokiu smalsumu ir fantazija uz letuva virai manau net ir patys pabandys, jei dar nebande (gal nepatiko, todėl tokie pikti?). 2. Bk nuostata dėl vaikų yra ydinga: reikia skandinaviško modelio: reguliavimas ne tik pagal amžių, bet ir pagal amžiaus skirtumą. O jei nesuvoki vaiko pagrįsto apsisprendimo gebėjimų, siųlyčiau mažiau fantazuot - dar pereisi prie realizacijos. 3. Tu toks ironiškas, kad mama turėtų didžiuotis. Neskirdamas gyvūno bereikalingo kankinimo nuo jo naudojimo ir nuosavybės realizavimo demonstruoji dar didesnį savo susipykimą su pasauliu...
Pumper 2013-12-24 09:38
Čia būtų galima atkreipti dėmesį į Shanti parašą: "Dievas davė žmogui protą, bet pamiršo duoti instrukcijas". Tikriausiai jis taip ir neišsiaiškino kaip tą protą reikia panaudoti.
Shinigami 2013-12-24 09:42
individų. Tai yra: Tarp žmogaus ir šuns. Tarp žmogaus ir avies. Ir t.t. Kokia meilė gali būti tarp tos pačios rūšies individų? Juk vyras ir moteris seksu užsiima ne iš meilės, o iš būtinybės pasidauginti ir pratęsti giminę.
Shinigami 2013-12-24 10:04
Pilnametis ar ne pilnametis tai nėra nei biologinis rodiklis, nei suvokimo rodiklis. Tai tiesiog įstatimais pagal poreikį nustatytas amžius. Žinoma, nepilnamečiai turėdami lytinių santikių labiau rizikuoja. Nes pastojimo atvejų jiems butu daug blogiau nei pilnamečiams. Kadangi nepilnametis nėra baigęs visų mokslų ir negali pilnavertiškai dirbti. Kas reiškia mažesnes pajamas ir skurdesnį gyvenimą. Nes su vaiku kur kas sunkiau baigti mokslus ir susirasti darbą (nors tai yra įmanoma ir priklauso nuo asmens ryžto). Žinoma, jei nepastojama, tai nematau didelių problemų. Arba jeigu antra pusė nori ir yra pajėgi išlaikyti. http://en.wikipedia.org/wiki/Coming_of_age Zoofilija. Tai dar sudėtingesnis klausimas. Nes gyvūnai nekalba ir negali išsakyti savo nuomonės. Bet yra vienas paprastas faktas. Gyvūnas nėra žmogus ir jis neturi ir nesilaiko žmogaus sukurtų taisyklių, papročių ir moralinių nuostatų. Todėl jas taikyti gyvūnui nėra tikslinga. Gyvūnų pasaulyje medžioklės metu gyvūnai nenaudoja jokių priemonių kurios auka nužudytu greitai ir be skausmo. O žmogus nori tokias priemones naudoti, nes kai kurie žmonės į gyvūno vietą stato save. Apvaisinimas kai kuriose gyvūnų rūšyse taip pat gali būti per prievartą. Bet ar tai gerai ar blogai, čia nuo kiekvieno asmens įsitikinimų.
Aidas 2013-12-24 10:59
Gyvuolys. Gal prigėręs rašei? Nepergyvenk, aš irgi gyvuolys, tik kitoks.
bahuriux 2013-12-24 11:03
Neskaiciau jusu diskusiju, nes neidomu man. Pastebejimas, stai apie ka reikia rasyti t.lt apie gejus ir grazulius, religijas ir mobiliusius telefonus, nes tik tokiose temose sulaukiama daugiausiai komentaru. Tai reiskia tokios temos yra pacios pelningiausios. Tai gal reiketu sitam portalui persivadinti i kazka tokio kas patinka daugumai.
Aidas 2013-12-24 11:12
Apie gėjus ir Gražulį, religijas ir mobiliakus visi viską žino. O vat su mokslu ir technologijomis nelengva.
Pumper 2013-12-24 12:24
Žinoti nereikia, kad daug rašinėti. Matom ir iš komentarų šitoj temoj.
patalnius 2013-12-24 12:39
is principo, komentarai ir zmoniu mastymas atspindi ir parodo kodel Lietuva vis dar nera issivysciusi demokratine valstybe. Taip pat tai parodo, kad nemaza dalis musu pilieciu yra visiski bukaprociai (atleiskite jeigu netycia izeidziau ka nors is sia zinute skaitanciu) Asmeniskai pazystu ne viena ir ne du homoseksualus ir galiu pasakyti tik tiek, visi iki vieno yra zymiai vertingesni pilieciai nei musu tautos tamsuoliai. is viso, kas jus esat tokie, kad spresti kaip kiti zmones turetu gyventi? Kisat visokias seimos vertybes tradicines, vaiku teises i motina ir teva ir visoki kitok suda kad tik atrasti argumenta pries homoseksualius asmenis ir kaip blogai yra kad jie egzistuoja. juokinga, daugiau net nera ka pasakyti. Pataisykite mane jei klystu, bet didzioji dalis cia garsiai sukaujanciu laido riteriu yra iki 16 metu kuriem tevai is turgaus gandu prisinese iteike kad tai yra blogis ir kone liga kuria reikia gyditi. O kita dalis bus siaip tamsuoliu kurie daugiau savo kaimo nera isvaziave ir galvoja, kad viska zino. Bet kokiu atveju - pakeiskit poziuri. Kovokit uz progresa o ne ekstremalu koncervatyvizma. Zymiai protingiau ir progresyviau atrodysit.
Hmz 2013-12-24 14:29
?