Pasidaryk pats: galva stiklainyje  (0)

Siaubo karalius Stivenas Kingas (Stephen King) yra sakęs, kad jis turi mažo berniuko širdį. Ir laiko ją stiklainyje ant savo darbo stalo. Tačiau vienas sunkesnio humoro žanro išpažinėjas sugebėjo pranokti net ir patį S. Kingą. Jis ant stalo virtuvėje pasistatęs stiklainį su žmogaus galva. Kad ir kaip pakaruokliškai tai skambėtų, savo svečius tokiu eksponatu galite pakraupinti ir jūs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visa laimė, kad, norint pasigaminti tokį eksponatą, nereikia nei aukos, nei budelio, nei dekapitacijos (nukirsdinimo). Viso to išvengti leis paprasti optikos stebuklai (apie juos neseniai esame užsiminę kitoje žinutėje) ir keletas veiksmų su "Photoshop" programa. Tačiau galite būti tikras: išvydę tokį trofėjų ant jūsų darbo stalo ar lentynos, žado neteks ar net klyktelės visi, kas tik pamatys.

Viskas, ko reikia – nufotografuoti žmogaus veidą ir profilį (galima ir savo – asmenukę), o tada su "Photoshop" pagalba sujungti šiuos vaizdus į vieną. Turėtų atrodyti maždaug taip.
Gautą vaizdo montažą atsispausdinkite, laminuokite ir panardinkite į stiklainį su dažytu vandeniu. Svarbu, kad dažai būtų berūgščiai – taip ilgiau išsilaikys spausdintuvo dažai ant popieriaus lapo.

Išsamią "Pasidaryk pats: galva stiklainyje" instrukciją rasite čia.

Eksponatą galima laikyti ir šaldytuve. Tiesa, nešiotis eksponatą po pažastimi viešumoje griežtai nerekomenduotina.

Skanaus!
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(20)
(0)
(4)

Komentarai (0)