Vunderkindai: 6-metis "yo-yo" adeptas iš Japonijos (Video)  (3)

Kuklumas kuklumu, tačiau kiekvienas iš mūsų mokame kažką geriau už visus kitus. Vis dėlto, kad ir ką tobulai mokėtume, tas sugebėjimas vargu ar pranoks 6-mečio iš Japonijos sugebėjimą valdyti pas mus jau primirštą žaisliuką "yo-yo". Pamačius jo pasirodymą, ne vienam teks pripažinti: deja, tą virvelę su bumbuliuku jis tampo geriau nei aš sugebu ką nors geriausiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalba visai ne apie tai, ar sugebate bent kartą sėkmingai timptelėti "yo-yo" ritę aukštyn ir susigrąžinti ją į delną. Kad įvertintum šio vaikinuko įgūdžius, tai nėra būtina. Bet, ko gero, labiausiai glumina, kad visus triukus mažylis atlieka stulbinamai šaltakraujiškai, atsipalaidavęs ir visiškai be jokios įtampos – lyg tarp kitko. Fenomenalu, turint omenyje, kad vyrukui – vos šešeri metai.

"Yo-Yo Baby" pravardę pelnęs japoniukas Kazuya Murata savo virtuoziškumą demonstravo praėjusių metų Azijos-Okeanijos "Yo-Yo" čempionate. Ir varžėsi, savaime suprantama, su suaugusiaisiais. Net nejauku pagalvot, kaip turėjo jaustis kiti čempionato dalyviai... Tiesa, didžiausiu meistriškumu išsiskiriančių dalyvių kategorijoje A1 liko 9-as.

Veiksmas prasideda 30-ąją vaizdo įrašo sekundę.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(44)
(14)
(30)

Komentarai (3)