Beprotiškas pasaulis: trys istorijos, kaip moterys panaudojo savo intymias vieteles (N-18)  (14)

Konservatyvių pažiūrų žmogus gali netekti amo, tačiau šiuolaikinis požiūris į moters kūną nebėra vienareikšmis, o lytiniai organai yra pritaikomi net meno ar sporto srityse. Žinoma, pasaulyje ir be to netrūksta keistenybių, o mes beliekame tik stebėtojais, turinčiais savo nuomonę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmoji istorijos dalyvė – tai rusų gimnastė ir trenerė Tatjana Koževnikova dar vadinama moterimi, galinčia pasigirti stipriausia vagina. Žavi blondinė ištreniruotu kūnu išgarsėjo tuo, kad jos vaginos raumenys gali išlaikyti nei daug, nei mažai – net 14 kg svorio. Taigi, nieko keisto, kad intymioji treniruotė nusirito per visą pasaulį… 40-metė mamytė sako, kad jai prireikė net 20 metų tam, kad dabar galėtų pasigirti štai tokiu rezultatu. „Moterys, treniruokitės bent penkias minutes per dieną, ir greitai savo vyrui galėsite suteikti nepakartojamą malonumą lovoje,“ – tikina T. Koževnikova.

Antroji ir trečioji istorija panašios tuo, kad moterys, pasitelkusios savo vaginos „privalumus“, kuria meną, kurį mielai demonstruoja visam pasauliui. Visuomenėje tokie perfomansai dažniausiai susilaukia audringos reakcijos, tačiau ne visuomet prieštaringos.

Kad ir ne taip seniai nuskambėjęs velykinis pasirodymas, kai nuoga menininkė Milo Moire iš vaginos krintančiais kiaušiniais kūrė paveikslą, pavadintą simboliškai – „Paveikslo gimimas“. Ji teigė, kad šis kūrinys įkūnija moteriškumą, kūrybines galias, atskleidžia užuominas į patį gimimo procesą, į sąsajas su Žeme. „Norėdama sukurti meną, aš pasinaudojau natūraliu moteriškumo šaltiniu – savo vagina“, – teigė ji.

Tačiau tai ne vienintelė menininkė, kurianti savo vagina. Štai australų kilmės Casey Jenkins pademonstravo, kaip galima megzti, siūlų kamuoliuką laikant intymioje vietelėje. Anot jos, tai buvo meninis pareiškimas pasauliui!Ji mezgė 28 dienas, visa tai pavadinusi „Casting Off My Womb“. Šis pasirodymas„Youtube“ kanale pritraukė net 4 milijonus žiūrovų. Beje, ji nesiliovė megzti ir per menstruacijas. „Vagina – tai mano kūno dalis, ir aš tame nematau nieko baisaus ar atstumiančio“, – tvirtina Casey.

C. Jenkins atremia bet kokią kritiką, teigdama, kad visa tai, ką ji kūrė, – labai gražu ir taip ji kovoja su negatyviai nusiteikusiu pasauliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(28)
(13)
(4)

Komentarai (14)