Žlunganti arabų civilizacija: atėjo barbarų laikai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vytra 2014-09-29 14:16
- Šiandien pripažinta, kad blogiausios bandos sukuriamos diktato, kitaip tariant "stipraus centro", tai buvo Mao, Stalino, Hitlerio ir t.t. nusikaltėlių bandos, kurioms tarnavo visa valstybė. p.s. gėda dėl tamstos.
Arns 2014-09-29 18:11
sub, aš tik vaizdingai išsireiškiau, nes šis maivymasis jau nebe pirmas. Tik deja progresuojantis, todėl jaučiu kuo toliau, tuo didesnes paklodes jo "įžvalgų" pamatysim. Visa bėda, kiek aš ar kiti apsiimdavo diskutuoti, ir žinoma lengvai rasdavome spragas ar net totalius nusišnekėjimus, jis pereidavo į naują lygį, apsimesdamas jog ką parašei yra blogai, vietoj nagrinėjimo ką rašai, toliau tik jo tiesos, pagardinant epitetais koks į jį suregavęs žmogus. Tad man jis neįdomus, bet stebina kiek daug kitų nepastebi, koks seklus jo viską apimantis sarašėlis. Ir kad jį rašant, nuo temos nuklystama visai į lankas (t.y pradėjo, kad ir šiuo atveju, nuo arabų ir rusų lyginimo, pabaigė... velniai žino kuo, gal grasinimu susidoroti? ) P.S mano "išminčių" sąrašas ne mane keikiančių ar su manimi nesutinkančių, bet akivaizdžių dalykų neskiriantiems kaltintojams atrinkti. Tiek sau, tiek kitiem, jog bet kokia diskusija su jais nelabai galima, nes mato ką nori matyti.
agatas1000 2014-09-29 18:26
Tikrai taip. Stipri centralizuota valdžia kaip degtukai. Galima ir blogam ir geram tikslui panaudoti. Diktatai skiriasi tuo, kad jie viską kuria baimės pagrindu. Jiems niekas nieko nesako, nes visi bijo. Dėl manęs gėdytis nereikia. Užtenka paimti bet kurias valstybes kaip pavyzdžius. Kokiose valstybėse saugiausia gyventi ir kur moterys turi tiek pat teisių kaip ir vyrai? Tik ten, kur fizinį ir socialinį saugumą užtikrinančios institicijos (teismai, policija, socialiniai darbuotojai ir t. t.) gali objektyviai dirbti visoje šalies teritorijoje.
bahuriux 2014-09-29 19:11
Visiskai Off Topic, skaityti nebutina, galima trinti jei ka. teisumu. Pvz kad ir sita viewtopic.php?p=385691#p385691 Tark zodeli, kaip tikras vyras, kodel Rusijos lektuvai, turi teise seimininkauti svetimose oro erdvese, cia netik apie aviacija kalbu bet ir kiti panasus incidentai, kaip su Lietuviu zvejybos laivu ir Estijos pareigunu. Juk anot taves Rusijai visada yra pateisinimas, juk jie visada teisus, nes neteisus kiti. Tai va laukiu tavo aktyvaus dalyvavimo tokiose temose. P.S. Mиру мир.
Arns 2014-09-29 19:29
Ką galiu pasakyti, vienas "išminčius" be manęs negali. Čia kažkokia meilės forma, ar kaip? Diskutuoju ten kur noriu ir kada noriu. Išsakau savo poziciją tam tikrais klausimais, kuriais noriu išsakyti, ir tikrai nesu koks Putino advokatas, kad eičiau ir visur ginčiau. Nei turiu noro nei prasmės. Komentuočiau net gi dar mažiau, jei va tokie "išminčiai" nepradėtu įkyriai valdyti eterio su totalia žemo lygio dezinformaciją, kurią reikia ištaisyti. Ir tenka iškęsti išpuolius, nes kažkas ką noriu pasakyti. Tad gal ponas "išminčius" pasinaudos vandenėlio naujos dezinformacijos būdu, ir paims interviu iš savęs ar net telepatiškai iš manęs, juk šiaip gi visą mano "planą" esi išstudijavęs, ar ne?
immortallt 2014-09-29 19:50
Laikai pasikeitė, vandenynas JAV nebepadėtų apsisaugoti. Negana to, Rusija apart branduolinio ginklo daugiau nieko neturi, o branduoliniam kare Putinas jokios naudos negaus, dar jo milijardinius apartamentus subombarduos.
vytautas50 2014-09-29 20:00
bahuriux 2014-09-29 20:53
Vandenelis pagrindzia faktais ir logika savo rasinius padaro analize, kartais nukrypsta i literatura, na tas nera nei blogai, bet esme islieka. Tai va sutariam, kad diskutuosim faktais ir darysim logiskas isvadas, jei oponentas pasirodys teisus ir ta sugebes irodyti faktais ir logika, ta pripazinsim OK? Tipo mokslinis metodas. PS. Man garbe buti tavo garbes lentoj
Arns 2014-09-29 21:05
Jei atsiras tų, kurie iššifruos už ką ten atsidūrei, nebebus tau taip linksma. Na bet kol kas, švęsk, jei manai, kad esi įtrauktas dėl manęs erzinimo
Finalfour 2014-09-30 02:10
Jeigu as kazka rasineciau forume, ir absoliuti dauguma manes nepalaikytu ir daznai siulytu eiti koridoriumi tiesiai ir i kaire, as paziureciau i veidrodi, kas su manim ne taip. Deja, prorusiskiems pilieciams tai sunkiai suprantami dalykai.
vytra 2014-09-30 10:44
- Sakyčiau kaip visada: viskas atvirkščiai! p.s. .. saugu gyventi ir mažas nusikalstamumas yra ten, kur policijos ir soc. darbuotojai nereikalingi, todėl susidaro fiktyvus jų pasiekimų miražas.
vytautas50 2014-09-30 10:58
Sljder 2014-09-30 11:49
Aš tai skaitau ir atsistebėti negaliu - kaip lietuviai komentuodami bet kokį straipsnį sugeba nueit iki diskusijų apie Rusiją Ir čia tikrai ne vienintelis pavyzdys.
vytra 2014-09-30 11:56
- Buvau Rusijoje, pasirodo dėmesys Rusijai susijęs su meile! p.s. .. pokalbiuose dėl atsiskyrimo rusai pyko tik dėl merginų, nes dabar gerokai pasunkėjo vesti lietuvaitę!
Arns 2014-09-30 12:20
? Dažnai, beje, net ne diskusijos rėmuose, o bandyme suorganizuoti naują.
vanduo4 2014-09-30 22:46
Tu teisus jeigu ziuresi is vienos puses - "kas labiausiai islose". - O kas neleidzia Jums islosti? Tai, kad JAV zaidzia protingai, tai nereikia pavydeti. - Pazvelkim is kitos pozicijos: 1. Zydai visados buv persekiojami - tai is esmes, cigonu tauta/klajokliu tauta, kuri laikui begant suprato, kad Pasaulis pasikeite ir greitai zydams nebus vietos, tad jie nusipirko sau zemes (Izraelis); 2. Atejo laikas parodyti, kad zydai nera pastumdeliai 0 ykurta JAV; 3. Tas bandyta padaryti ir Europoje, deja tam sutrukde Hitleris - pasirodo, kad Zydai, ne vienintele galinga nacija. Irsia estafete pereme Vokietija - ES sukurta ekonominiu pagrindu ir salygas is esmes diktuoja Vokietija. Zodziu du konkrentai; Kam reikalingi karai?: 1. Pasaulis visada buvo pilnas laukiniu, kurie pjovesi ir pjaunasi. Civilizacijoje tos skerdynes sumazejo iki kriminalinio pasaulio, deja ta civilizacija yra ne visur, o civilizacijos sukurti produktai patenka y visokiu laukiniu rankas. Kaip manote, kas atsitiktu jeigu teroristai gautu atominy ginkla? Gal jie konors pasigailes? 2. Nera iseities. JAV daro didziule ekonomine ytaka ir tai vercia daryti kitus. Nori to ar nenori, bet sleptis jau nebegalima - pabegti taip pat. Pvz.: tavo kaimynas kartas nuo karto apsivagia (Rusija). Ir tu tiesiog matai, kad jis naglai gyvena tavo saskaita, trukdo tavp planus, bet atsisako dirbti kartu. Ka tu darai, juk yrodymu nera. Tuomet tu statai apsauga, diegi video kameras, bet to neuztenka. Kaimynas modernus - iesko budu kaip apeiti tavo sistemas. Koks sprendimas - pulti kaimyna JO PATIES TERITORIJOJE: diversijos, sankcijos, fiziniai veiksmai ir pan. Jeigu ne JAV, tai dar iki siol gyventume Stailno meslyne. Tad spaudziu Amerikai visas keturias ir linkiu sekmes, kovoje su apsileideliais ir nevykeliais. - Ka JAV darys kai nugales visus? Argi nugales? Kaip minejau, ES jau negroja visiskai pagal JAV dudele. Kinija irgi soka pagal savo muzika, bet Kinija nors ir pavagia bet kuria savo. Rusai vagia ir kenkia kitiems kurie neleidzia vogti. - Mano vizija tokia. Ateities pasaulio trikampy sudarys: JAV-ES-Kinija. Veliau ys sy zaidima ysijungs INdija, kuri civilizacijos prasme yra modernesne uz Kinija. O Rusija yra nykstanti agresyvi nacija. Arba Rusija taps demokratine arba bus isdraskyta y mazesnes teritorijs ir tai yvyks be jokio didesnio karo. Dabartinis pasaulio rukimas tera budas patikrinti kito galimybes. Y tai reikia ziureti rimtai, nes jeigu Rusija suras silpna NATO vieta - ji puls, tai gyvybes ir mirties klausimas. - Sekmes Amerikai ir jos nesamai demokratijai. Agresyvi Evoliucija - kas neprisitaikys - tas isnyks. JAV tikslas - Pasauline Demokratine valstybe, nori to ar nenori. Na geriau jau taip negu gyventi priespaudoje.
vanduo4 2014-09-30 22:56
Neydomus, o net kelis komentarus skyrei butent man.?!! Hmm. Tu cia meluoji pats sau ar kaip?
vytra 2014-10-01 11:18
- Tamsta užmiršai vieną niekutį, o būtent: visi žmonės yra viena rūšis. p.s. .. o "užkariauti pasaulį" svajojo visokie išgamos pavieniai nuo neatmenamų laikų, įdomumas tame, kad jie sugebėdavo surinkti tiek bendraminčių, kad išskerstų milijonus niekuo nekaltų žmonių, o po to jie mirdavo ir jų "pasiekimai" išgaruodavo kaip dūmelis..
vanduo4 2014-10-01 15:01
. O tai ateis issvajotoji Novvorosija ir padarys tave per visus galus ir dar paprasys ispirkos is tavo artimuju. http://www.paremk-ukraina.lt/ As jau paremiau. Tikiuosi jus taip pat. Sekmes visiems - susitiksim anapus. ANAPUS VISI LYGUS, SIAPUS VISKAS PRIKLAUSO NUO TO, KAIP TU SUGEBI YVERTINTI SITUACIJA. Tikiuosi Brangioji, kitos protesto akcijos metu tu neismusi mano automobilio lango, nes as asmeniskai del evoliucijos negarantuoju.
vytautas50 2014-10-01 15:28