Žlunganti arabų civilizacija: atėjo barbarų laikai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2014-10-01 15:31
- Lenino zodziai. Karta mokykloje parasiau rasinely apie Lenino pasauly. Mokytoja pasikviete mane ir paklause: "is kur tu istraukei tokiu nesamoniu?" - Hmm. As buvau giliai yzeistas. Tada susiemiau ir drasiai bei isdidziai atreziau, kad atostogu metu as bybio nevoliojau, o skaiciau mokyklos bibliotekoje esancias knygas. - Tada ji paprase tu knygu saraso. O veliau, noredamas pasitikslinti kai kuriuos faktus pastebejau, kad visos knygos kazkur tiesiog dingo. Bibliotekininke pasake, kad tokiu net nebuvo!!!!??????? - Kame by bibs? - Gerbiamas Vytautai.... Koky "suda" TU SKAITAI?
vytra 2014-10-01 16:08
- Tiek prirašėte, kad nesiimsiu atsakinėti detaliai, tik keletas punktų: a) Taip, žmonės near "lygių galimybių", vieni turi proto, kiti turi jėgos, kiti turi gerą imunitetą ir t.t. b) Taip, tarp žmonių yra pakankamai daug brutalių nusikaltėlių, vieni juos žudo, kiti kankina, kiti izoliuoja, kiti auklėja. c) Vieno žmogaus didi sėkmė tiek turte, tiek sveikatoje, laimėje, valdžioje, moksle ar dar kur yra bevertė, jei nefunkcionuoja sveika visuomenė. p.s. .. aš piktinausi "pasaulio užkariavimo fanatikais", bandžiau vaizdžiai parodyti, kad toks užkariavimas yra beprasmis.
vanduo4 2014-10-01 16:25
- Brangioji. Cia tu esi beprasme ir pasakysiu kodel. Moteris evoliucijoje nemato jokios prasmes, nes ji - tai EVOLIUCIJA. - Todel ji visados bandys ytikinti savo "idiota" vyra, kad prasmes jokios nera ir reikalas uzsiimti meiles reikalais, o ne blaskytis kazkurtai. Laikas eiti y darbukuliuka, kad parnesti pinigggikiukuliuku, nueiti y parduotuvele ir parnesti sausainiuku, duonikes ir svietuko bei saugaus zaidimo elementu. - Gryskim pries esmes. As sveikinu brangioji, kad esi moteris ir pasauly matai taikiomis akimis. Bet patariu nesikisti y vyru reikalus, jeigu nori vyro, o ne gejaus kuris kukuliukuliukus apie ausytes tau vyniotu. - Evoliucija vyra ir motery atskyre nebe reikalo. Buciukas Brangioji. Meiles ir ramybes tau, o vyrui laikas y kara, kad TU Brangioji galetum miegoti ramiai. Prasau uz tai nesmertki savo Brangiojo. Tokia jo lemtis.
Rukis 2014-10-01 16:53
Vanduo, skėlei kaip tikras sovietinis vyras. Net gėda pasidarė. Dar visos šiame forume esančios moterys/panelės pagalvos, jog visi vyrai esam tokie pat kaip tu. Kalbi apie evoliuciją, tai gal pakalbėkim ir apie socialinę evoliuciją (t.y. dabartį)? Ar ji šiame kontekste "neegzistuoja"? XXI amžiuje lytis, kaip faktorius kuris turėtų pastatyti mus į gyvenimo vėžes, dingo. Dabar reikia žmogų vertint ne pagal tai, kuo jis gimė, o kuo yra. Ne odos spalva, o sugebėjimai, ne lytis, o asmeninė patirtis, ne orientacija, o asmenybė. Pas mus Lietuvėlėj dar tai sunku suvokt, bet gal su naujomis kartomis pribręsim prie to. Kalbant apie kariuomenę, tai tokia specialybė/darbas kaip "frontininkas karys" išliks tik vadovėliuose. Iš kario bus, ir net jau yra, reikalaujama technologijų ir fizikos žinių. Kaip niekad ankščiau profesionalus karys dirba daugiau galva, nei ginklu. Tai užtenka tiesiog sėdėt prie kompiuterio ir žiūrėt kaip iš tavo N.O. (Nepilotuojamas orlaivis) iššauta raketa ištaško į mažus gabaliukus grupelę "Tikrų Alfa Patinų-Vyrų".
vytautas50 2014-10-01 17:20
vanduo4 2014-10-01 18:35
- Tu klysti - mesa esi tu. As esu kovotojas. Geras ar blogas - laikas parodys; - Taciau nenuleisk galvos. Jeigu ir paskrudins, as mirsiu ramiai, nes sazine sakys, kad as bent kazka dariau, o ne verkiau uzsidares kamputyje. - O prasme visada yra. Jeigu tu neskleisi, skleis kazkas kitas. Paprastas pavyzdys. Islamo pasaulis toleravo radikalizma y jy tiesiog nesikisdami, kas atsitiko? O gi ten pjauna galvas tik del to, kad per mazai meldiesi. - Taip, kad ir vel klysti. Prasme yra. Ir jeigu visi mastytu kaip tu, Rusija jau seniai butu Lietuvoje. Bet ji prisibijo NATO. - Matai. Prasme yra tokia kokia sukuri. Tad jeigu nesi kareivis, daryk ka sugebi, bet nesmerk kitu, kad jie daro tai ka sugeba. Kas teisus laikas parodys. Svarbiausia veikti. Sekmes.
vanduo4 2014-10-01 18:37
- Jau geriau buti rugsciam negu krapstyti putka nuo pakausio. Tuo vyras ir skiriasi nuo mizniaus.
Rukis 2014-10-01 20:32
Teisingai. Nesugebantis pritapt ir bijantis to, ko nesupranta ir nežino - tikrai "miznius".
vytra 2014-10-02 12:31
- Manau tamsta manai, kad turi "vyriškų sėklų"? p.s. .. iš tiesų "sėklą" turi tik moterys, o vyrai teturi itin smulkių "žiedadulkių".. Ir kaip žinia, vaisius near "žiedadulkės" nuosavybė..
vanduo4 2014-10-03 18:02
As butent ta ir sakiau Brangioji, kad MOETRIS - tai visa evoliucija.
vanduo4 2014-10-03 18:06
Gal gali paaiskinti detaliau?
alaviniz 2015-01-25 19:53
kiek debilu pasaulyje visi galetu gyvent gerai, resursu turi, bet ne uz paskatinius skatikus nusiperka kalasnikova ,bomba ir eina zudytis