NATO: Rusijos kariai įžengė į Ukrainą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Eidumukas 2014-11-12 18:24
Panašu, kad Rusija kurs Ukrainos rytuose įšaldytą konfliktą, o tai automatiškai reiškia, kad Ukraina netaps visateise ES ir NATO nare, dėl teritorinių ginčų. Bet, tikiuosi, kad Ukrainai pavyks pasiekti Norvegijos ir Šveičarijos susietumo lygį su ES.
Ego1STas 2014-11-13 10:07
Ukraina ir nebus niekad ES Kam ji reikalinga su tokiom skolom. Tokie straipsniai man primena, pasaka. Kai berniukas lakste ir reke kaime kad vilkai puola, vilkai puola. Niekas juo pradejo netiketi, o kai užpuole išskerde visą kaimą. Tai ir čia, jau tie kariai rusijos ukrainoje kaip "9men iženginėja"... Kiekviena menesi po toki straipsni, mintis ta pati, skiriasi tik formuluote. Ar neatrodo juokingai jau visa tai? Jei rusijos kariai žengtu šendiena ketvirtadieni, tai koki antradieni susiprastu kad jie briuselije ir per toli jau nuejo....
Skeptikas 2014-11-13 11:11
Myslius 2014-11-13 16:49
Bandysiu spėti įvykius: rytinė bei pietrytinė Ukrainos dalis po poliaubų derybų atitenka Rusijai. Arba abipusiu susitarimu, tuose regionuose bus surengta "demokratištas" balsavimas kurio rezultatas prisijungimas prie Rusijos. Konfliktai nurimsta. Veliau Jav pradeda kara pries Irana del branduoliniu ginklu ar panasaus preteksto. O dar veliau prasideda konfliktai del Arkties regiono. Gaila tik kad Europa geopolitinis impotentas. Visus situos konfliktus kurie vyksta, vyko ir vyks, pavadinciau - geopolitinis reketas. Na, zmones zuna, bet toks ju pasirinkimas. Vis delto, sumos nemazos o zmones nori patys gyventi geriau.