Rusija rengiasi visa griaunančiam branduoliniam karui su JAV?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

vanduo4 2015-01-03 19:06
- Irano santvarką palaiko dauguma gyventojų ir Iranas, manoma, siekia pasigaminti atominę bombą. Siūlai nieko nedaryti? - Šiaurės korėja turi bombą, bet jie ne tokie fanatikai kaip islamistai ir jų niekas nekliudo. Tokioje mažoje šalyje jauseniai būtų buvę galima kažką padaryti, bet ji nieka nekliudo ir jai niekas nekliudo. Tik Korėjos rojaus kampelį viešai patraukia per dantį ir tiek. - Rusija įsiveržė į svetimos valstybės teritoriją ir okupavo jos žemes prisdengdama jai suprantamais moraliniais principais.
vanduo4 2015-01-03 19:16
- Tai ne zombiai. Tai realistiški verslininkai - neimsi ką gauni, negausi nieko. Mums tai nesuprantama, bet jiems tai būdas išgyventi. Būtent todėl Rusija ir išplito po neapgyventas laukinių teritorijas. - Juos sustabdė tik: pietuose stipresnis tikėjimas į Alachą nei į Carą; rytuose - išpuoselėtos tautinės tradicijos; vakaruose - pažangesnis gyvenimo būdas.
shift 2015-01-03 19:21
Hitleris ir Stalinas taip pat turėjo stulbinamą visuomenės palaikymą. Be visa ko, Iranas grasina sunaikinti Izraelį ir žydus. Nejaugi pasaulis turi ramiai žiūrėti į tokius fanatikus?
Edvardas 2015-01-03 19:23
Sąrašas nepilnas: Izraelis, nė dienos be karo JAV (ne tik turi AB, bet ir panaudojo)
vanduo4 2015-01-03 19:26
- Jeigu ne NATO tai iki šiol rytuose būtų žudomi žmonės ir niekas apie tai nežinotų. Ką atnešė NATO - tai visos nelaimės pirmuose puslapiuose, nes ten jau patenka ir išeina informacija. Informacija - tai galimybė išsilavinimui, o tada ir taikai. Konfliktai kyla dažniausiai dėl nesugebėjimo spręsti problemų. Būtent dėl tokio nesugebėjimo Rusija užpuolė Ukrainos žemes ir žudo žmonės vykdydami "misiją".
vanduo4 2015-01-03 19:31
Rusų vergai yra išverstaskūriai. Jie betkokius faktus panaudos taip kaip jiems patogiau. Juk už tai moka bapkes.
vanduo4 2015-01-03 19:34
Pametei mintį. Izraelis ir JAV niekur nesiveržia ir nieko neokupuoja. Izraelis ginasi nuo raketų, JAV atkeršijo už Perlharboro sunaikinimą ir tuo užbaigė karą.
Edvardas 2015-01-03 19:37
Rusų vergai yra išverstaskūriai. Jie betkokius faktus panaudos taip kaip jiems patogiau. Juk už tai moka bapkes.[/quote] Tiksliau būtų Rusų ir Amerikonų vergai.... O Lietuvai nei vieni ei kiti ne draugai
Edvardas 2015-01-03 19:40
Pametei mintį. Izraelis ir JAV niekur nesiveržia ir nieko neokupuoja. Izraelis ginasi nuo raketų, JAV atkeršijo už Perlharboro sunaikinimą ir tuo užbaigė karą.[/quote] Čia prilygsta - kaimynų šuo prišiko prie durų, reikia nušauti šunį, kaimyną ir visą jo šeimą
Edvardas 2015-01-03 19:43
Pametei mintį. Izraelis ir JAV niekur nesiveržia ir nieko neokupuoja. Izraelis ginasi nuo raketų, JAV atkeršijo už Perlharboro sunaikinimą ir tuo užbaigė karą.[/quote] Čia tai pavarei - Izraelis neokupuoja
Finalfour 2015-01-03 19:49
Visu pirma - Japonija nebuvo kapituliavusi kai mete atomnes bombas, kaip tik tuo laiku ryztas kautis iki galo buvo paciame maximume. Bombos isgelbejo daugybe gyvybiu, nes jei USA butu laipinusis i pacias salas, buvo paskaiciuota kad zus keliolika kartu daugiau tiek japonu tiek usa kariu, kol Japonija kapituoliuos. USA ka, blogai padare, kad isgelbejo simtus tukstaciu SAVO kariu gyvybiu? Ta ir turi daryti normali valstybe. Tuo paciu isgelbejo ir daug daugiau japonu nei ju zuvo per bombardavima. Ka, gal reikejo tradiciniu budu laipintis i salas ir prazudyti daug daugiau savo ir japonu kariu nei nusinese tos dvi bombos? O gal reikejo visai nesilaipinti ir palikti ramybeje sali, kuri klastingai uzpuole i nugara JAV Perl Harbore ir buvo naciu sajungininke? Ir pabaigai apie japonija - japonai net gave dvi bombas nekapituliavo. Kapituliavo tik kai gavo sinala kad ir sovietai juos puls i nugara ir dabaigs. USA galiausiai japiu neokupavo, issaugojo ju imperatoriu kad nesunaikinti garbes ir siai dienai japonija viena patikimiausiu USA sajungininkiu, ir kaip gyvena matom visi.
Edvardas 2015-01-03 19:57
Visu pirma - Japonija nebuvo kapituliavusi kai mete atomnes bombas, kaip tik tuo laiku ryztas kautis iki galo buvo paciame maximume. Bombos isgelbejo daugybe gyvybiu, nes jei USA butu laipinusis i pacias salas, buvo paskaiciuota kad zus keliolika kartu daugiau tiek japonu tiek usa kariu, kol Japonija kapituoliuos. USA ka, blogai padare, kad isgelbejo simtus tukstaciu SAVO kariu gyvybiu? Ta ir turi daryti normali valstybe. Tuo paciu isgelbejo ir daug daugiau japonu nei ju zuvo per bombardavima. Ka, gal reikejo tradiciniu budu laipintis i salas ir prazudyti daug daugiau savo ir japonu kariu nei nusinese tos dvi bombos? O gal reikejo visai nesilaipinti ir palikti ramybeje sali, kuri klastingai uzpuole i nugara JAV Perl Harbore ir buvo naciu sajungininke? Ir pabaigai apie japonija - japonai net gave dvi bombas nekapituliavo. Kapituliavo tik kai gavo sinala kad ir sovietai juos puls i nugara ir dabaigs. USA galiausiai japiu neokupavo, issaugojo ju imperatoriu kad nesunaikinti garbes ir siai dienai japonija viena patikimiausiu USA sajungininkiu, ir kaip gyvena matom visi.[/quote] Pagal Tave išeina, kad jei rusai su amerikonais apsimėtytų atominiais užtaisais (geriau, kad ant civilių miestų), būtų išsaugota daug gyvybių, o vėliau ir patikimais sąjungininkais taptų
Kirtiklis 2015-01-03 20:05
Va čia chebra ir išsiduoda kas yra kas. Juk kiekvienas save gerbiantis "etatinis" kaip taisyklę paminės šitą. Ir tai daro visi ir visada. Galima jau nebevargti ir dar viena pridėti prie gausėjančios jų bendruomenės.
pastuh 2015-01-03 20:15
Neverta skaityti kai rasoma apie zudymus, skatinima kenkti ar naikinti.
Finalfour 2015-01-03 20:28
Tu rimtai atsilupes? Jauti skirtuma tarp planeta sunaikincianciu branduoliniu smugiu nuo keliu mazo galingumo bombu, kurios buvo numestos ant PRIESU tam kad neguldyti savos tautos gyvybiu, ir kur nebuvo kitos iseities. Gal atjungsi tradicini rusu troliu streliu pervedima, ir atsakysi i paprasta klausima: kaip kitaip USA reikejo iveikti japonja, su kuo mazesniais savo kariu nuostoliais? O gal siulai palikti japonija ramybeje, sali kuri klastingai uzpuole i nugara Pearl Harbore? USA zinok ne sovietu sajunga, kuri beprasmiskai milijonais gulde savo karius beprasmiskose uzduotyse imdami vokiecius mesa. Aisku, jei USA butu vadovave tokie pusgalviai ziaurus generolai kaip Zukovas, tai ir USA butu laipinesi Japonijoje ir simtais tukstanciu savo kariu lavonu kaina butu eme Japonijos salas. Tai ar ne geriau ikalt pora AB ir pabaigt kara? Su daug mazesniais savo ir tu paciu japonu nuostoliais?
Edvardas 2015-01-03 20:54
Va čia chebra ir išsiduoda kas yra kas. Juk kiekvienas save gerbiantis "etatinis" kaip taisyklę paminės šitą. Ir tai daro visi ir visada. Galima jau nebevargti ir dar viena pridėti prie gausėjančios jų bendruomenės.[/quote] 1. Aš seniai išsidaviau kas esu, nes neužsianoniminęs kaip tu 2. Pagal tave visus prisimenančius istoriją (tame tarpe ir mokslininkus) pridėti prie "tos bendruomenės" o prisitaikėliai "nepastebintys" nepatogių faktų yra teisūs Apibendrinant - nei Rusija nei Amerika nėra taikos balandžiai, tik šiuo metu Amerika agresyvesnė. Informacinio karo zonoje Rusija laimi, nes jos informacija yra labiau argumentuota. O Tu jei dirbi propagandos fronte, patarimas - atstovauk savo pusei argumentuotai, atrodysi žymiai rimčiau. Argumentų prieš Rusiją pilna, tik juos reikia imti iš tos pusės, kuriai jie nenaudingi, t.y. iš Rusijos (bus sunku, jei nesupranti rusiškai) Aš propagandų kare liksiu neutralus, nors daug kam atrodo - "kas ne su mumis, tas prieš mus" (lyg ir kažkur girdėta )
Edvardas 2015-01-03 20:55
Matau, reikia papunkčiui, nes jaunimui sunku susikaupt: 1. Japonija jau buvo praktiškai sutriuškinta 2. Japonija nebuvo atominė valstybė 3. Bombos buvo susprogdintos civiliuose miestuose, žudant nekaltus civilius žmones 4. Jei PAGAL TAVE mažo galingumo bombos pateisinamos, kodėl jų niekuomet vėliau niekas nenaudojo vėlesniuose konfliktuose? Pabaigai , išsiaiškinimui kas yra kas, siūlau mikro balsavimą - Už ką esi?: 1. Už Lietuvos sąjungą su Europa 2. Už Lietuvos sąjungą su Rusija 3. Už nepriklausomą Lietuvą Būsiu pirmas - mano variantas 3
Arns 2015-01-03 21:02
karų neužbaigė tokiu taikiu būdu? P.S Už cheminio ginklo panaudojimą, jau šalis vadinama karo nusikaltėle (kaip kad pvz Irako elgesys su Kuveitu), tai pagal kokius rėmus reiktu vertinti atominį ginklą, strategiškai panaudotą taikantis didesnių civilių aukų, užuot naikinant karinės reikšmės taikinius?
Edvardas 2015-01-03 21:20
Ar neatrodo, kad nukrypom nuo Technologijos.lt į politiką? Gal jau baigiam ?
Arns 2015-01-03 21:31
gal geriau pats baik savo neišmoningas rašliavas, kurių be faktų privarei bent kelias temas.