Reikėjo berniukams… Pilotas GPS duomenyse manevruodamas lėktuvu pripaišė dviprasmiškų objektų (Foto)  (6)

Ne, čia ne nauji Naskos slėnio potėpiai. Čia – vieno amerikiečių piloto kūrybinis „proveržis“ (o gal ir visa išvarža…), kurio apimtas, jis sėdo į savo lėktuvą ir juo paskraidė taip, kad jo skrydį fiksavusios GPS sistemos monitoriuje įsižiebė dviprasmiškas objektas. O paskui ir dar vienas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2015-03-19 Reikėjo berniukams… Pilotas GPS duomenyse manevruodamas lėktuvu pripaišė dviprasmiškų objektų (Foto)  (6)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Privačiu vienmotoriu lėktuvėliu savo meninius sugebėjimus pilotas pademonstravo prieš savaitę, virš centrinės Floridos pusiasalio dalies. Šokiruojanti skrydžio trajektorija netruko sukelti ažiotažą internete, kadangi skrydžio duomenys buvo publikuoti skrydžių svetainėje Flightradar24. Tai turėjo būti eilinis skrydis. Lėktuvėlis Van's RV-12 nuo Kissimmee miestelio Floridoje (JAV) oro uosto pakilimo tako pakilo 18:45 val. vietos laiku. Dvivietis orlaivis skrido pietvakarių kryptimi, Leiklando link, kai staiga pakeitė kursą ir atliko staigų posūkį šiaurėn. Taip prasidėjo skandalingoji tapybos ore sesija (žr. GPS žemėlapio parodymus žemiau). O vyko toji sesija neaukštai – tik 540 metrų aukštyje. Netrukus lėktuvėlis pasuko šiaurės vakarų kryptimi, Meksikos įlankos link, o po to apsisuko ir patraukė atgal į Kissimmee oro uostą, esantį piečiau Orlando miesto. Netrukus paaiškėjo, kad kompozicija dar nebaigta. Mat lėktuvas vėl šovė šiaurėn, iš kur grįždamas danguje išraižė, kaip galim suprasti, antrą panašios paskirties objektą – tik jau profiliu, o tada nuskrido leistis.

Flightradar24 duomenimis, „šlovingąją odisėją“ vietinis ikaras užbaigė 21:00 vietos laiku tame pačiame oro uoste gana dviprasmiškomis užuominomis dvelkiančiu pavadinimu Kissmmee. Lėktuvas registruotas „B&M Aviation LLC“, Orlande.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(50)
(48)
(2)

Komentarai (6)