Kol mirtis išskirs: 73 metus susituokusi pora mirė beveik tuo pačiu metu skirtingose vietose (Video)  (0)

66-erių Dougas Wilsonas per penkias minutes sulaukė dviejų skambučių su liūdnomis žiniomis – vienas po kito mirė abu jo tėvai. Prieš Antrąjį pasaulinį karą susipažinusi amerikiečių pora anapilin iškeliavo beveik tuo pat metu, nors gyveno skirtinguose slaugos namuose, rašo „The Independent“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

89-erių Lillian Karr Wilson ir 93-ejų Williamas Wilsonas abu kentėjo nuo Alzheimerio ligos ir pastaruosius kelerius metus gyveno atskirai – jais buvo rūpinamasi skirtinguose slaugos namuose. Jų sūnus D.Wilsonas žinių apie abiejų tėvų netektį sulaukė balandžio 7-osios ankstų rytą. „Mes į tai žiūrime kaip į palaimą, nes vietoj dvejų laidotuvių turėsime vienerias“, – prisipažino jis. Pora susipažino prieš Antrąjį pasaulinį karą Kentukyje. W.Wilsoną pašaukė į armiją, ir jis turėjo atsisakyti gautos stipendijos Vakarų Kentukio universitete. Pora nusprendė nedelsiant susituokti, nors tam ir prieštaravo abiejų tėvai. Po ketverių metų W.Wilsonas grįžo iš karo namo, ėmėsi verslo – vadovavo kelioms parduotuvėms. Jis net pradėjo vesti rytinę radijo laidą, kurioje kalbėjo apie verslą.

Po kurio laiko šeima išsikraustė į Atlantą, kur santaupas išleido prekybos centro įsigijimui, tačiau šie planai sustojo dėl biurokratinių kliūčių. Vėliau jis įkūrė sėkmingą nekilnojamojo turto įmonę, o L.Wilson iki pensijos dirbo banke.

Jie išliko artimi ir paskutiniais gyvenimo metais – sūnus Dougas motiną vis nuveždavo aplankyti W.Wilsono, kuris gyveno už pusvalandžio kelio automobiliu.

„Aš neišeisiu, kol Billas neišeis“, – kartą pasakė L.Wilson. Jos žodžiai išsipildė – moteris mirė Leksingtono slaugos namuose, praėjus vos kelioms minutėms, kai paskutinį kartą Veteranų centre Vilmore iškvėpė jos vyras.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai (0)