Socialinė provokacija: kiek vyrų atsispyrė tiesioginiam simpatiškos merginos kvietimui su ja pasimylėti? (Video, N-18)  (12)

Andrėja prisistatanti mergina atliko socialinį eksperimentą, kurio metu šimtui atsitiktinai sutiktų vyrų ir vaikinų pasiūlė pasimylėti – tiesiog nueiti iki jos namų ir atlikti lytinį aktą. Beveik 20 minučių trunkančiame vaizdo įraše parodomos vaikinų reakcijos ir veiksmai po to.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vaizdo įraše įamžina mergina, kuri tiesiog prieina prie vyrų ir pasisveikinusi rėžia klausimą: „Ar norėtum pasimylėti su manimi?“ Mergina paaiškina, kad gyvena netoliese ir pasiūlo nueiti kartu iki jos namų ir tiesiog pasimylėti.

Į tokį merginos pasiūlymą vaikinai reaguoja labai skirtingai. Vieni tiesiog nusijuokia, kiti akivaizdžiai sutrinka ir prisipažįsta, kad pirmą kartą gyvenime tenka girdėti tokį pasiūlymą, treti sutinka ir paklausia, į kurią pusę eiti.

Beje, tie vaikinai, kurie atsisakydavo pasimylėti, atsiprašydavo merginos. Dauguma atsisakė dėl to, kad turi merginas. Ir vis tik, iš šimto vaikinų tik 30 merginai pasakė „Taip“, likę 70-imt atsisakė tokio merginos pasiūlymo.

Tiesa, vaizdo įrašo kūrėjai nepaaiškina tokio savo eksperimento priežasties. Lieka tik žiūrėti ir pasidaryti išvadas patiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(26)
(21)
(5)

Komentarai (12)