Apgaulingas vaizdelis: kur lipa katė – aukštyn ar žemyn? (Video)  (20)

Mėlynai juodos/baltai auksinės suknelės isterija baigėsi. Dabar atėjo laikas išsiaiškinti, kur lipa kačiukas? Sakote, kad aukštyn? O dabar pažiūrėkite dar kartą. Gal dabar lipa žemyn?


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai tokia nuotrauka pastaruoju metu ėmė plisti internete. Įdomu tai, kad kadras nespalvotas, tad sunku nuspręsti, ar šviesa sklinda iš viršaus ar iš apačios. Be to, kadro kokybė – specialiai suprastinta, kad sunkiau būtų identifikuoti, kur, velniai griebtų, lipa kačiukas.

Nuotrauka internete sulaukė galybės komentarų. Tuoj pat pasipylė įvairiausių nuomonių – visi bandė įminti mįslę – kur lipa kačiukas ir dėl kokių priežasčių tai nustatyti yra pakankamai sunku? Milijonai žmonių ėmė dalintis šia sensacija, vis bandydami išsiaiškinti esminį klausimą.

Atsirado net statybos inžinierių, bandančių išaiškinti laiptų liejimo specifiką, fotografijos žinovų, kalbančių apie šešėlius ir gyvūnų anatomijos ekspertų, aiškinančių apie kūno padėtį. Tačiau daugeliui nė motais: vieną kartą katinas jiems lipa aukštyn, kitą kartą – žemyn.

O kaip atrodo jums?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(95)
(43)
(52)

Komentarai (20)