Iš šešiaviečio vienatūrio Kinijos pareigūnai išlaipino 51-ą keleivį (Video)  (2)

Kaip pasakojo Pietų Kinijos policijos pareigūnai, stebėdami pravažiuojančius automobilius jie staiga pamatė atvažiuojantį vienatūrį, kurio kėbulas buvo taip nusėdęs, jog dugnas beveik lietė kelio paviršių. Iš sustabdyto lengvojo automobilio netrukus tarsi žirniai pasipylė net 51 keleivis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip informuoja "Anhui Television", vairuotojas ir keleivis sėdėjo priekyje, o jiems už nugaros nesuvokiamu būdu sugebėjo susisprausti dar pusšimtis keleivių.

Pasirodo, taip Kinijoje migrantai darbininkai vežami dirbti į statybas. Kol suskaičiavo visus keleivius, Guizhou provincijos Guyiang miesto pareigūnai užtruko daugiau kaip 2 min. Kaip matysite vaizdo įraše, darbininkai iš vienatūrio salono plūsta nesibaigiančiu srautu.

Žinoma, galinės lengvojo automobilio sėdynės buvo išimtos, o visi keleiviai važiavo mažų mažiausiai stovėdami, o gal ir susirietę, tačiau kaip pusšimčiui žmonių pavyko sutilpti į tokią ankštą erdvę, įsivaizduoti pakankamai sudėtinga.

Kaip pasakojo policijos pareigūnai, stebėdami pravažiuojančius automobilius jie staiga pamatė atvažiuojantį vienatūrį, kurio kėbulas buvo taip nusėdęs, jog dugnas beveik lietė kelio paviršių.

Beje, pasirodo, tai – ne pirmas toks perkrautų transporto priemonių atvejis Kinijos keliuose. Prieš ketverius metus Kinijoje buvo gedima 19-os žuvusių darželinukų ir dviejų suaugusiųjų, kurie žuvo, kai perpildytas mokyklinis autobusiukas susidūrė su sunkvežimiu. O rekordiniu atveju, ko gero, galima laikyti akibrokštą, kai policininkai sustabdė 9-vietį mikroautobusą, kuriuo keliavo 64 asmenys.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(1)
(41)

Komentarai (2)