Akrobatinio motokroso asas iš Australijos rado būdą, kaip su motociklu važinėti ant vandens (Video)  (1)

Kam vandeniu eiti, jei juo galima... važiuoti? Kaip tai važiuoti? O:o Ogi labai paprastai – sėdi ir važiuoji. Be jokių montažinių iliuzijų - pakanka žiupsnelio įkvėpimo ir inžinerinės kūrybos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienas didžiausių planetos nutrūktgalvių, akrobatinio motokroso asas iš Australijos Robbie Maddisonas "Maddo" rado būdą, kaip krosiniu motociklu važiuoti ne tik sausuma, bet ir ant vandens.

Pasirodo, pakanka ratus patobulinti tam tikromis vandens slides primenančiomis konstrukcijomis, o galinį ratą apauti padanga su kastuvais – kastuvėlių formos protektoriaus padangos skirtos važinėti ypač puriu ir klampiu smėliu.

Voila – motociklu su taip modifikuota važiuokle galima lėkti ne tik žeme, bet ir vandens paviršiumi. R. Maddisonas arinėjo Tahičio pakrantės bangas – galinio rato sukimo momento visiškai pakanka, kad motociklas laikytųsi ant vandens ir neskęstų.

Nors idėja ir vaizdai – išties fantastiški, vis dėl to reikia tikėtis, kad tai netaps nauja sporto šaka ar pramoga – paplūdimiuose "per akis" ir vandens motociklų.


Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(92)
(2)
(90)

Komentarai (1)