Gydytoja atskleidė, kokius sužeidimus ir kankinimus patiria į Europą plūstantys migrantai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2015-08-19 14:20
Man įdomu ar tokie atvykėliai sugeba prisitaikyti prie europietiško gyvenimo bei industrijos? Ar jie sugeba atvykę kažką sukurti? ar sugeba prisitaikyti prie 8-12val darbo per dieną? Darbo visada visiems užteks tik klausimas ar šie žmonės turi valios jį dirbti? Asmeniškai neteko dirbti su juodaodžiais, tačiau keli draugai yra kartu dirbę ir atsiliepimai nekokie. Nenori ir nesistenge išmokti kalbos, nesupranta ar nebando suprasti paprasčiausių užduočių, neįdeda sunkaus darbo.. Jei tokia didžioji dauguma, tai tikrai aš už kad jie būtų palikti likimo valioje.. Idomu ar yra sukurta kažkokia ekspertų komanda kuri tiria jų prisitaikymą? žinau jog šios mano mintys skamba kaip iš 19-20 amžiaus, bet manau jog tai tikrai yra problema ir ją reikia spręsti..
Absoliutas 2015-08-19 14:27
Ale ir naivus tie europieciai. Jos specialiai pastoja, tam kad daugiau uzuojautos sulauktu. "beveik visos moterys, kurios į šią kelionę leidžiasi iš savo namų Afrikoje ar Artimuosiuose Rytuose, kol pasiekia Europos krantus, būna prievartaujamos ir dažnai atvyksta jau keletą mėnesių nėščios."
azotas 2015-08-19 15:04
tiesos yra..juodaodziai tai taip jie dazniausiai nedirba, musulmonai ten visokie arabai kiek teko susidurt tai dazniausiai dirba taksistais,vairuotojais arba siaip savo kokioi parduotuvei.Aisku apie visus negali sprest nes yra ir lietuviu kurie ant pasalpu sedi ir nedirba.
elcucuy 2015-08-19 15:24
Man įdomu kodėl jie bėga į taip toli esančia, šaltą, kitos kultūros sąla DB, o ne į turtingas tos pačios kultūros šalis kaip Saudo Arabija, JAE, Kataras ir t.t
kiesza 2015-08-19 16:10
Arabai ir nėgrai netik, kad tinginiai, bet jie ir begalo buki, neturintys techninio mąstymo, jie plūsta čia vedini gandų, kad Europoje dalina pinigus ir suteikia būsta, didžioji dalis nė nemato savęs dirbančio. Jai jie netingėtų, o tas neįmanoma, susikurtų gebūvį ir afrikoje. Drėkintų tą savo dykumą ir augintų vaisus (kaip Izraelis) jiems į kraują įaugintas lupikautojo gyvenimas, matė tėvus elgetaujant taip ir savo vaikus augina. Dėl to dėja kalti Europiečiai išlepinę juos labdaromis. Sprendimo būdas yra. Nutraukti neatlygintiną labdarą, nebesiųsti vaistų (nebent cianido kapsules) O vietoj to siųsti mokslines knygas,kastuvus, grėblius, sėklas, sodinukus,daigus ir t.t Archaiška, neciavilizuota, brutalu, tačiau nesudaužęs kiaušinio neiškepsi omleto.
lindemann 2015-08-19 16:12
Baisu ir pagalvoti, kas dėsis Europoje po kokių 20 metų...
kestutisz 2015-08-19 16:35
Yra ir ten imigrantų, bet viena problema - nedirbdamas ten negyvensi. Yra ir bandančių apeiti šią "barbarišką" tvarką, bet buvo gi neseniai straipsnis apie laisvas darbo vietas budeliams...
Arns 2015-08-19 16:45
todėl kad joms reikia darbo jėgos, o ne socialinės problemos. Buvo laikas kai į tą pačią Europą vyko dirbti tik pagal kontraktus turkai į Vokietiją, Jugoslavai į Šveicariją... Tačiau jiems buvo leista pasilikti, o jie atsivežė šeimas. Visos tavo išvardintos šalys tik atsiveža darbuotojus, ir po kontrakto iškart išveža žmones.
Auksine Logika 2015-08-19 17:26
Prie ko priveda kai besirdziai trumparegiai socialistai eina pries evoliucija ir naturalia atranka... Sunaikins viska ka gero civilizuotos salys kure daug desimtmeciu...
Profesorius :) 2015-08-19 17:49
100%
Auksine Logika 2015-08-19 22:41
Nera nieko ko Afrikoj neissprestu totali priverstine vazektomija
UTF16 2015-08-20 11:22
Kas gali būti šlykščiau už „intelektualų“ rasistą? Jis per dienas atseit sunkiai dirba, bet visada atras laiko pseudoargumentais pasišlykštėti internete, kad dėl nelygių startinių sąlygų kaltas tik pats veltėdis negras ir pasidžiaugti, kad „intelektualaus“ rasisto galimybė šlykštėtis internete atsirado ne dėl atsitiktinumo, o tikrai tikrai 100 % savo jėgomis! Kokia buvo lietuviška žydšaudžių kultūra, tokia ir liko. Tik dabar žydšaudžiai išmoko tuo didžiuotis ir kiekviena proga pasitaikius pakartos savo istorinę pamoką: reikia su žemėm maišyti visus ten luošus negrus, nes „MES kentėjom LABIAU!“
immortallt 2015-08-20 11:33
UTF16, sakyčiau tai labiau ne su rase susiję, o su kultūra, kuri susiformavo dėl tam tikrų priežasčių. Pvz., Lietuvoje ir yra dalis visuomenės susiformavusi, kuri gyvena iš išmokų. Mano atsiliepimai tokie patys apie nenorinčius dirbti. Tarp tų pabėgėlių taip pat yra tų, kurie nori dirbti, bet juos reikia atsijoti. Neturi būti duodamos besąlygiškai šiltnamio sąlygos be įsipareigojimų. Privalo išmokti vietinę kalbą ir įsijungti į visuomenės gyvenimą, kaip minimum, susirasti darbą.
UTF16 2015-08-20 12:09
techninio mąstymo“. „Eksperto“ pasiūlymas – siųsti, be kita ko, ir cianido kapsules („Zyklon B“?). Kiti ploja katutes ir pritaria „100 %“.
Hmz 2015-08-20 12:32
Netgi dar baisiau - tas sužvėrėjęs fašistas siūlo "siųsti mokslines knygas,kastuvus, grėblius, sėklas, sodinukus,daigus ir t.t".
Arns 2015-08-20 12:45
Aha, tau virš galvos šaudo, o tu sodini sodinukus, miesto aikštėse sprogdinamos bombos, o tu siūlai stiprinti mokyklų bazę Būkim realistai, šią krizę sukėlė europiečiai išjudindami bombomis ir ginklais širšių lizdus Libijoje, Sirijoje. Nuo jų neramumai persimetė į Iraką, Nigeriją, Malį... Dar senesnis lizdas sužlugdytas Somalis. Kur saugumo misijos kaip į karų draskytą Jugoslaviją? Nėra. Na tai logiška jog ilgą laiką tęsiantis neramumas ir nesimatant galo jiems, masės migrantų patraukia kaip skėrių banga. Tas buvo tiek antikos pasaulyje, tiek moderniame. Bet kažkaip pamiršta jog nusiuntus ginklų sirų sukilėliams, daug žmonių patrauks į kaimynes, kurios ir pačios būdamas ne pačios turtingiausios, aukso kalnų nepasiūlys, jie judės toliau. Taigi vienintelis būdas iš tikro išspręsti šią krizę, kišti lauk tą demokratiją ir tiesiog leisti atkurti tvarką šalyse. Visiem vieningai išnaikinti sukilėlius ir ginkluotas opozicijas, kurios nesutinka padėti ginklų. Į taikią šalį jau bus galim a siųsti humanitarines pagalbas, duoti pinigų infrastruktūros atstatymui ir išsiųsti ten visus migrantus. Keli milijardai miestų atstatymui daug pigiau nei keletą metų išlaikyti krūvą migrantų pašalpomis. Įdarbinti? Svajotojai, priminkit kuri Europos šalis tiesiog vargsta kaip jai trūksta darbuotojų? Priešingai, jų jau turime per daug, o tokiose šalyse kaip Graikija, Ispanija jaunimo nedarbas (jų pačių) siekia iki 50%. Taigi ne vergovinėmis sąlygomis menkai išsimokslinęs afrikietis, be kalbos, be modernių įgūdžių (kaip pvz dirbti kompiuteriu) visiškai nekompetetingas kažką dirbti.
Hmz 2015-08-20 12:48
Be abejo, pabėgėlių esama skirtingų. Bet klausimas - kaip konkrečiau tu atsijosi tuos, kurie nori dirbti ir kabintis į gyvenimą? Sugriežtinsi pašalpų skyrimo tvarką? Nukentės kiti žmonės, kurie toli gražu nelinkę piktnaudžiauti pašalpomis. Įpareigosi dirbti? Prasidės skundai EŽTT dėl priverstinio darbo. Sugriežtinsi leidimo gyventi išdavimo tvarką? Prasidės pypavimai, kad Lietuva nepriima visokių talentingų verslininkų iš užsienio.
Hmz 2015-08-20 12:52
OK, iintervencija į Somalį. Gausime naują Iraką ar Afganistaną.
UTF16 2015-08-20 12:56
Juk visada galima išsiųsti sodinukų... Arba „Zyklon B“...
Pumper 2015-08-20 13:02
Labai elementarus sprendimas - imigrantam jokių pašalpų, jei nėra valstybėj pradirbę bent 2 metus.