Lyg veiksmo filme: kvapą gniaužiančios gaudynės Sietle (Video)  (2)

Sietlo policija išplatino filmuotą nusikaltėlio gaudynių medžiagą. 35-erių metų įtariamasis buvo persekiojamas praėjusį savaitgalį po to, kai ėmė mojuoti ginklais keliuose Sietlo verslo centruose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Sietlo policija tiria nusikaltėlio gaudynių medžiagą. Vyras miesto centre švaistėsi dviem ginklais. Policiją iškvietė vienos kavinės savininkai. Tuomet nusikaltėlis spruko į restoraną. Ten pamosavęs ginklais – į „Quicksilver“ parduotuvę ir tatuiruočių saloną.

Paskui, išbėgęs į gatvę, atėmė iš vairuotojo raudoną „VW Golf“. Nuvažiavęs į Vašingtono universiteto sporto centrą, užgrobė kitą automobilį – raudoną miniveną. Juo nuvažiavęs į degalinę, bandė pavogti moters „Mercedes Benz“. Galiausiai, pasiekęs automobilių nuomos punktą, pagrobė prabangų ir labai galingą „Chevrolet Camaro“.

Štai tuomet jį pradėjo persekioti policija – iš viso 12 pareigūnų. Iš pradžių policijai nelabai sekėsi – taranavo „Camaro“, bet nusikaltėlis paspruko. Galiausiai, po antro tarano, automobilis sustojo, jį apsupo policija, prasidėjo susišaudymas.

Kaip praneša policija, nusikaltėlis buvo nukautas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(25)
(3)
(22)

Komentarai (2)