Keisčiausi pasaulio rekordai: nuo žongliravimo benzininiais pjūklais iki didžiausio svogūno (Video)  (0)

Įvairūs pasaulio rekordai nenustoja stebinti žmonių. Pavyzdžiui, jūs tik pažiūrėkite, su kokia meile šis vyras iš Anglijos žiūri į savo svogūną. Vis dėlto,


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nieko nuostabaus, mat svogūnas yra pasaulio rekordininkas ir jis užaugo Pete Glazebrooko darže. 2011-aisiais užaugęs dičkis svėrė 8 kilogramus ir 150 gramų.

Daugiausiai šaukštų ant žmogaus kūno

Daugiausiai šaukštų, besilaikančių ant žmogaus kūno – šis Gineso rekordas priklauso gruzinui Etibarui Elchiyevui. 2011 metais jis kaip magnetas ant savo kūno laikė 50 šaukštų.

Ilgiausiai sniege nuogas išbuvęs žmogus

Kitas ne mažiau beprotiškas rekordas atkeliavo iš Kinijos. Net kelios minutės sniego kontakto su nuogu kūnu gali padaryti neatitaisomos žalos, tačiau kinas Jinas Songhao nuogas sniege išbuvo net 46 minutes ir 7 sekundes.

Ilgiausias žongliravimas benzininiais pjūklais

Keista, kad Milanas Roskopfas iš Slovakijos vis dar turi visus 10 rankų pirštų. Ypač žinant jo keistą pomėgį – žongliruoti benzininiais pjūklais. 2009-aisiais jis pagerino savo paties rekordą ir į orą tris pjūklus išmetė 62 kartus.

Didžiausia skiauterė iš plaukų

Stilistui iš Japonijos, vardu Kazuhiro Watnabe, priklauso aukščiausios skiauterės iš plaukų rekordas. Na, jo skiauterė labiau priminė ragą, bet vis tiek atrodė įspūdingai, mat siekė 1 metrą ir 13 centimetrų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
Autoriai: Augustė Bučytė
(13)
(9)
(4)

Komentarai (0)