Flirtas su mirtim: slidžių aso "salto mortale" virš orą kapojančių sraigtasparnio menčių (Video)  (1)

Kandidas Toveksas (Candide Thovax) – akrobatinio slidinėjimo profesionalas iš Prancūzijos, garsėjantis savo kūrybiškumu slidinėjimo trasose ir kūrybiškumu ieškant nestandartinių kliūčių. Tiesa, žodį "kūrybiškumas" šiuo atveju drąsiai galima keisti "nutrūktgalviškumu". Nes mėginančiųjų pakartoti tai, ką ant slidžių išdarinėja šis vyrukas, ko gero, lauktų Michaelio Schumacherio likimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai – naujausias jo triukų popuri, vaizdo portale publikuotas tik vakar, tačiau jau sulaukęs milijono peržiūrų. Ankstesnįjį ( 2015 m. sausio mėnesio) Youtube lankytojai peržiūrėjo jau 19 mln. kartų.

Žiūrint šiuos numerius nuolat kirba įtarimas, kad visa tai – tik kompiuterinės grafikos stebuklai. Tačiau tai – iliuzija.

Viskas nufilmuota iš tikrųjų – kad ir koks neįtikėtinas atrodo slidinėjimo parkūras šokinėjant eglių viršūnėmis, virš kalnų perėjomis minančių Tour de France dviratininkų pelotono, virš parasparnio, čiūžtelint kalnų ežerėlio paviršiumi, galiausiai – šokant kūlversčiu virš sraigtasparnio rotoriaus, kurio mentės visu smarkumu kapoja vaiskų kalnų orą.

Taigi, viena K. Tovekso diena ant slidžių. 3 dalis.

O jei magėtų žvilgtelėti ir į antrąją dalį...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(3)
(25)

Komentarai (1)