Beribės žmogaus galimybės: be pirštų gimęs paauglys tampa fortepijono virtuozu (Video)  ()

Rusijoje auga pasaulinio lygio žvaigždė. Paauglys Aleksejus Romanovas tūkstančius žmonių nustebino pribloškiamai atliktu kūriniu su fortepijonu. Toks vaikino talentas išties skamba neįtikėtinai žinant jaunuolio negalią – paauglys Aleksejus gimė neturėdamas pirštų, rašoma The Guardian.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

16-metis pribloškė pasaulį, kai nusprendė nebijoti ir pasidalyti turimu talentu su kitais žmonėmis. Jaunuolis muzikos pasauliu susižavėjo prieš maždaug dvejus metus. Paauglį įkvėpė klasikos legendų Mocarto ir Vivaldžio kūriniai.

Visai neužilgo paauglį pastebėjo nacionalinė šalies televizija. Paaugliui labai padėjo jo seniausias mokytojas, kuris kone visą gyvenimą praleido mokydamas muzikuoti neįgalius vaikus. Jis išmokė Sergėjų groti ir pamilti muziką, o svarbiausia – nebijoti parodyti savo talento. Šiuo metu Sergejus mokosi Kazanės muzikos mokykloje.

Vladimiras ir Luiza Levachkovai, Sergejaus tėvai, pastebėjo, kad jų sūnus labai nori muzikuoti ir greičiausiai turi klausą. Tėvai sūnui nupirko sintezatorių. Vaikinui nusišypsojo sėkmė – ilgos repeticijos padėjo laimėti ne vieną svarbų konkursą.

Kone labiausiai žiūrovus sužavėjęs Sergejaus atliktas kūrinys – Pietų Korėjos sukurtas kūrinys Twilight.

Vienas Aleksejaus talentu sužavėtas klausytojas socialiniame tinkle žėrė susižavėjimo žodžius: Aleksejus yra tikras herojus, jis nusipelno pagarbos ir garbinimo. Galime tik didžiuotis tokiais šalies talentais. Mes nuolat skundžiamės viskuo šalyje. Galime didžiuotis Aleksėjumi.

Pats paauglys sako niekada nepamiršiantis to, koks baimės jausmas persekiojo prieš didijį pasirodymą.

Po pasirodymo Aleksejų pasiekė tiesiog milžiniško susidomėjimo banga. Jaunuolis net buvo pakviestas dalyvauti į vieną realybės šou. Vaikinas sakė, kad jį įkvepia tai, kas yra žodžiais nepaaiškinama.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(17)
(0)
(17)

Komentarai ()