Štai kas iš tikro atspindi Olimpinę dvasią: nesutaikomų priešų bendra asmenukė  (3)

Olimpinės Žaidynės suvienija visus žmones, nepriklausomai nuo jų rasės, tautybės ar politinių pažiūrų. Ir tai nėra vien tušti žodžiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dvi jaunos gimnastės Rio de Žaneiro Olimpinių žaidynių metu pozavo asmenukei net neįtardamos, kad jų nuotrauka netrukus apskries visą pasaulį ir turbūt taps viena žinomiausių šių vasaros žaidynių nuotraukų.

Pietų Korėjos sportininkė Lee Eun-ju ir gimnastė iš Šiaurės Korėjos Hong Un-jong pertraukos tarp treniruočių metu rado laiko nusifotografuoti asmenukei.

Jų šalys oficialiai kariauja viena su kita, o Šiaurės Korėja yra viena labiausiai izoliuotų pasaulio valstybių.

Santykiai tarp šių dviejų šalių yra įtempti jau daugiau nei 70 metų – nuo Antrojo Pasaulinio karo pabaigos. Abi pusės nuolat kritiškai atsiliepia viena apie kitą – abi jos vis dar oficialiai kariauja.

Vargu, ar Š. Korėjos diktatorius liks patenkintas šiuo kadru, kuriame atvirai demonstruojamas abiejų pusių draugiškumas viena kitos atžvilgiu.

Nuotrauka, kurioje dvi gimnastės draugiškai šypsosi prieš Pietų Korėjietės telefono fotoaparatą sparčiai išplito socialiniuose tinkluose. Dauguma žmonių mano, kad būtent ši nuotrauka geriausiai atspindi Olimpinę dvasią.
 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Tiesa
Tiesa
(22)
(1)
(21)

Komentarai (3)