Kaip graži idėja sukuria daugybę chaoso: visų D. Britanijos sprotininkų lagaminai - vienodos spalvos, tad kaip surasti savąjį?  (3)

Didžiosios Britanijos sportininkai iš Rio de Žaneiro sugrįžo triumfuodami – galutinėje medalių lentelėje užėmę itin aukštą antrąją vietą. Tačiau Londono „Heathrow“ oro uoste britų laukė ne mažesnis iššūkis nei Brazilijos sporto arenose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kur mano lagaminas? Kuris?“, – šis klausimas gerą valandą nedavė ramybės praktiškai visiems Didžiosios Britanijos sportininkams, parskridusiems į tėvynę.

Tikras chaosas oro uoste kilo prie bagažo atsiėmimo takelio – problema buvo ta, kad Didžiosios Britanijos olimpinis komitetas visiems savo atletams dovanojo identiškus – raudonus lagaminus (ir raudonus krepšius), tarp kurių žmonės elementariausiai susipainiojo.

Kai kurie sportininkai apie paradoksalią situaciją iš karto pranešė socialiniuose tikluose. „Ar kas nors matė mano raudoną lagaminą?“, – savo „Twitter“ profilyje parašė irkluotojas Alexas Gregory, tarsi prašydamas pagalbos iš šalies.

„Iš tikrųjų chaoso buvo daug, tačiau tuo pačiu metu buvo juokinga“, – pripažįsta britų gimnastė Becky Downie.

Primename, kad Rio de Žaneire Didžiosios Britanijos sportininkai iškovojo net 67 medalius. Iš jų – 27 aukso, 23 sidabro ir 17 bronzos. Tai – geriausias šios šalies atletų pasirodymas per visą žaidynių istoriją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(15)
(0)
(15)

Komentarai (3)