Ieškomiausias ISIS žmogus – namų šeimininkė, kuri kapoja ir kepa teroristų galvas (Video)  (8)

Namų šeimininkė iš Irako keršija ISIS teroristams dėl savo artimųjų mirčių. Ji pjauna jiems galvas ir kepa jas ant keptuvės, o kūnus degina lauže, praneša CNN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Savo veiksmus 39-ių Um Hanadi (tikrasis jos vardas Wahida Mohamed) pasakoja išdidžiai, juk smogikai išžudė visą jos šeimą, o ir pati moteris neslepia randų ant veido, ir tikina, kad tokių yra ant viso kūno.

Šios moters prisibijo net ir ginkluoti vyrai, ji ir ir pati gerai šaudo iš pistoleto, kurį nuolat nešiojasi su savimi.

„Nutilkit ir stovėkit ramiai,“ – paliepė ji už nugaros stovintiems ginkluotiems vyrams, ir šie iškart pakluso, kai CNN reporteriai pasiruošė ją kalbinti.

„Aš teroristus naikinti pradėjau dar 2004 metais, kai dirbau kartu su Irako kariuomene. Aš susilaukdavau grasinimų iš aukščiausių ISIS vadų, įskaitant ir Abu Bakhrą. Aš esu jų labiausiai ieškomų asmenų sąraše,“ – pareiškė Um Hanadi.

2006 metais netoli jos namų sprogo kelios teroristų bombos, tai pasikartojo ir 2009, 2010, 2013 ir 2014 metais. Jos pirmasis vyras žuvo mūšyje su ISIS, vėliau ir antrasis. Nuo smogikų rankų krito ir jo tėvas bei brolis.

Teroristai sunaikino visą jos turtą, šešiskart kėsinosi į jos pačios gyvybę.

„Skeveldra man pataikė į galvą, taip pat ir į kojas, mano šonkauliai buvo sulaužyti,“ – tęsė savo šiurpią istoriją Um Hanadi.

Ir štai tuomet ji pradėjo „keršto kovą“. Savo „Facebook“ puslapyje moteris demonstruoja nupjautų smogikų galvų nuotraukas, kitose – stovi kartu su Irako kariais ir ginklu rankose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(38)
(17)
(21)

Komentarai (8)