Didesnės krūtys vienai dienai - kam reikalinga ir kiek kainuoja viena iš karščiausių plastinės chirurgijos naujovių? (Video)  ()

Plastinė chirurgija, kaip ir kitos medicinos sritys, visą laiką keičiasi. Nenuostabu, kad savo kūno išvaizda nepatenkintiems žmonėms siūloma vis daugiau paslaugų. Viena iš karščiausių naujovių – laikinas krūtų padidinimas. Ši paslauga leidžia geriau įsivaizduoti, kaip po operacijos atrodys krūtinė, pasirinkti norimą dydį arba „pasipuošti“ didesnėmis krūtimis vienam renginiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pati idėja, kad kas nors gali norėti didesnių krūtų vienai dienai, atrodo išties beprotiškai. Tačiau teigiama, kad tokių moterų yra nemažai. Jos nori įspūdingiau atrodyti per kokį nors iškilmingą renginį, asmenines šventes ar kompanijos vakarėlį, todėl renkasi šią keistai skambančią plastinės chirurgijos paslaugą. Tiesa, procedūra nė kiek neprimena operacijos ir, kaip teigiama, neturi jokio šalutinio poveikio.

Procedūros metu gydytojas tiesiog suleidžia fiziologinio tirpalo tiesiai į krūties audinį. Kitaip tariant, norimam efektui pasiekti naudojami ne fiziologinio tirpalo pripildyti silikono implantai, o paprastos injekcijos. Vos per 24 valandas riebalinis audinys druskos tirpalą sugeria ir krūtys grįžta į prieš tai turėtą formą. Bet kam tokia procedūra reikalinga?

Kaip atliekama ir kokį efektą suteikia laikino krūtų padidinimo procedūra

Plastikos chirurgai teigia, kad ji skirta toms moterims, kurios nėra įsitikinusios, kokio dydžio krūtų norėtų. Taigi, taip jos „prisimatuoja“ savo svajonių krūtis. Kiek keisčiau atrodo ta moterų kategorija, kurios šią procedūrą renkasi, nes tiesiog nenori gultis po skalpeliu. Joms didesnių krūtų norisi tik vienai progai. Kaip gydytojai teigia – jos neturi laiko chirurginiam krūtų didinimui.

Plastikos chirurgai bando sukurti panašią procedūrą, kurios poveikis tęstųsi bent porą savaičių. Taip didesnės krūtys būtų parduodamos visoms atostogoms. Dabar ši procedūra kainuoja 2,5-3,5 tūkst. JAV dolerių – išties įspūdinga suma vienam vakarui.

Šalutinio efekto ši procedūra neturi, išskyrus tai, kad fiziologiniam tirpalui šalinantis iš organizmo gali tekti dažniau apsilankyti tualete. Kita vertus, jei bus išrasta procedūra, kuri didesnes krūtis garantuos ilgesniam laikui, į atostogas gali tekti vežtis kelias skirtingų dydžių drabužių pamainas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(22)
(7)
(15)

Komentarai ()