Lietuvoje tokių vaizdų nepamatysite: kaip rusai gelbėja gelbėtojus  (1)

Žemutinio Naugardo gyventojai tapo labai neįprasto ir nuotaikingo reginio liudininkais. Gelbėdamas sudegusį techninės pagalbos sunkvežimį, kuris turėjo išgabenti lengvąjį „Volga“ automobilį, GAZ vairuotojas tiesiog pasikrovė juos abu kartu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nuotraukos, kuriose įamžinti abu techninės pagalbos sunkvežimiai greitai pasklido rusiškame socialiniame tinkle „Vkontakte“.

Kaip rašo naujienų portalas progorodnn.ru, vietos gyventoja Jekaterina Zemskova važiuodama pro Arzamaso rajoną pastebėjo, kaip lengvąjį automobilį turėjęs išgabenti sunkvežimis yra išgabenamas kitu evakuatoriumi.

Atkreipiame dėmesį, kad visi įamžinti automobiliai buvo pagaminti netoliese esančioje GAZ gamykloje.

Internautai taip pat juokavo, kad šiuo atveju greičiausiai bus reikalingas dar vienas techninės pagalbos sunkvežimis, mat baltojo evakuatoriaus vairuotojas kažką taiso palinkęs virš variklio skyriaus.

Rusų žurnalistai pasidomėjo, ar toks transporto priemonių transportavimo būdas nepažeidžia taisyklių.

Žemutinio Naugardo srities policijos departamento atstovai spaudai paaiškino, kad įstatyme nėra punkto draudžiančio tokiu būdu vežti keletą automobilių.

Jie pažymėjo, kad jei pagalbos sunkvežimis turi technines galimybes gabenti kitą evakuatorių, ant kurio dar yra automobilis, tiesiog nėra už ką bausti vairuotojo.

Kitas klausimas – galbūt šis neeilinis krovinys pernelyg daug išlindęs už vežančio sunkvežimio gabaritų. Už tai jau galima būtų skirti baudą.

Policijos departamento atstovai taip pat akcentavo, kad kiekvieną tokį atvejį reikėtų nagrinėti atskirai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(21)
(6)
(15)

Komentarai (1)