Vaizdelis, kokio Lietuvoje nepamatysi: kelyje lekianti greitoji pagalba su švyturėliais, bet... tik su 3 ratais (Video)  ()

Rusijos šiaurės vakaruose įsikūrusios Komijos respublikos greitosios pagalbos automobilio vairuotoju dirbantis vairuotojas galėtų važiuoti tiesiai į Dakaro ralį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Udorsko rajone buvo užfiksuota, kaip jis važiuoja dideliu greičiu nepaisydamas to, kad mašinai trūksta vieno galinio rato.

Šis efektingas vaizdo įrašas greitai pasklido rusiškame socialiniame tinkle ir vietos žiniasklaidoje. Internautai spėjo, kad greitosios pagalbos automobilis skubėjo į iškvietimą.

Visgi kaip pranešė naujienų agentūra „RIA Novosti“, vairuotojas taip tiesiog vyko remontuoti mašinos.

Sveikatos apsaugos ministerijos paskelbė, kad sausio 6 dieną Udorsko centrinei ligoninei priklausantis greitosios pagalbos automobilis važiavo į iškvietimą. Pakeliui medikų transportas sulūžo ir jiems teko sustoti.

„Į iškvietimą buvo nusiųstas kitas greitosios pagalbos automobilis. Internete pasklidusiame vaizdo įraše jis nedideliu greičiu važiavo į remonto vietą, o tuo metu viduje buvo tik vairuotojas“, – pranešime spaudai dėstė ministerijos atstovai.

Jiems nepasirodė keista, kad mikroautobusas keliu važiavo be vieno rato, vietoje to, kad būtų vežamas ant transportavimo platformos.

Vienas iš rusų internautų pakomentavo, kad nors greitosios pagalbos vairuotojai turėtų kruopščiai prižiūrėti savo techniką, dažnas iš jų atsarginių detalių laukia lyg stebuklo iš dangaus. Anot jo, medikų automobilių remontui trūksta lėšų, todėl tokie kuriozai ir nutinka.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Lrytas.lt
Lrytas.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()