Kitokia nuomonė, kodėl iš tikro neverta pirkti naujo telefono

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

biggie 2018-09-14 22:49
Na su straipsniu tenka ir sutikti ir nesutikti. Žmonių prioritetai skirtingi, vienas gyvens chroščiovkėje, bet važinės BMW X5, kitas rinksis naujausią telefoną nors namie šaldytuvas neveikia, trečias skris atostogauti, nors nuolat vėluoja į darbą dėl nuolat gendančio automobilio. Taip sakant visokių žmonių yra, visokių reikia. O apie telefonus tai man naujo telefono pirkimas yra stresas. Aš kokį mėnesį laiko nieko nerandu, viskas kažkur kitur, viskas darosi kitaip, klaidžioju po tą telefoną kaip kokiose džiunglėse net pyktis ima. Paprasčiausiai man nepatinka keisti tokį intymų asmeninį įrenginį, kaip telefonas. Todėl iki pat šiol kankinu LG G2. Man to telefono visiškai pakanka, nors baterija jau dukart keista ir vistiek jau net pusės dienos nebelaiko, bet išsiverčiu pajungęs išorinę bateriją. Kamera irgi šiaip sau, bet man nufotkinti kokią detalę ir išsiųsti pakanka, naršklę paleidžia, naujienų antraštes peržiūrėt pakanka, paštą parodo, paskambint ir žinutę parašyt užtenka, ir net navigacija veikia. O ten visokie procesoriai, ramai man menkai svarbūs, žinau kad normalų telefoną galima gauti už 300 eurų, brangesnio nepirksiu, tegul jie ten nors ir kavos virimo aparatą įmontuoja. Telefoną keisčiau nebent senas nebepataisomai sugestų. Ne todėl, kad neišgalėčiau ar man labai gaila pinigų, tiesiog turiu kitų daug malonesnių pirkinių ir idėjų ir telefonas į topus nepatenka. Bet turiu pažystamų, kuriems telefonai patinka, ir negaili finansų jiems įsigyti. Aišku, jaunesni, jie visokius feisbukus ir instantgramus naudoja, net žaidimus žaidžia, tai gal ten ir reikia to telefono pajėgumo. Tada jau ir visas 1000 sueina. Tai jau ir per kišenę duoda, jei ten po 1000 išleist kas porą metų, o kur dar visokie neriboti interneto planai. Bet matyt verta mokėt, kad perka. Būtų neverta - juk nepirktų. Aš kartais per dantį patraukiu, kai vietoj mėsos kepsnio kokius blynelius užsisako(tipo visas babkes vėl telefonui išleidot), o jie atsimušinėdami kaltina mane "tamsumu" ir technologiniu atsilikimu. Kad ir dėl mano pomėgio visur atsiskaityti grynaisiais. Man patinka turėt grynus pinigus ir gyvai matyti kiek išleidžiu, kiek lieka, o jie turi šūstras korteles kur nė nereikia į skaitytuvą kišti, Tik jie golą prasileidžia, kai pakliūna ten, kur atsiskaityt negalima, nors nuolat nepraleidžia progos man įmušt golą už "tamsumą" ir "technologinį atsilikimą". Bet čia turbūt jau ir kartų skirtumai. Mano patirtis vienokia - jų kitokia. Visi turim pliusų ir minusų.
Finalfour 2018-09-15 00:46
Biggie, nezinau kiek tamstai metu, bet amzius neturetu buti riba adaptuotis prie nauju technologiju. Man irgi greitai jau 40, taciau technologiskai as esu pazangesnis uz daugeli jaunimo. Pas mane viskas, ka tamsta traukiantys jaunesni kolegos naudoja, yra, ir dar daug daugiau nei jie gali isivaizduoti. Gryni pinigai man jau seniai atgyvena, ir as pinigineje ju netneturiu niekada beveik, tieisog moku nepatekti i situacijas kur ju prireiktu. Telefonas naujausias, kompas taip pat, viskas sinchronizuota, debesyse, pasiekiam is bet kur bet kaip ir t.t. Tiesiog man tai idomu. Ir tai nerealiai lengvina gyvenima. Patikek. Zinau, kad sunku, bet taip yra. Ir koks gali buti stresas naujo telefono pikrimas, jei suvedus savo acc pass, bet koks telefonas tampa mano po keliu minuciu?
AAA000 2018-09-15 09:18
man tai sitie du paryskinti sakiniai nesueina tarpusavyje. tu pirma pripazisti, kad tau tenka save varzyt. prisitaikyt prie situacijos ir apribot savo galimybes. o paskui kazka pareiskineji - kad cia tau nerealiai lengvina gyvenima. su protu nesipyksti kartais?
Finalfour 2018-09-15 12:57
Ne, nes tiesiog nereikia nieko varzyti. As negyvenu tokioje aplinkoje, kur prireiktu grynu pinigu. O ju turejimas nuolat su savimi kaip tik daugeliu atveju apsunkintu gyvenima.
Kirtiklis 2018-09-15 15:09
Savajam. Z2 jau lygtais 3 metai. Tai tik dabar galvoju pasikeist nes - kamera atsiliko (tobulu orų ok, bet toliau nebe) priekinė taip pat nieko gero. Baterija pamažejo, ir jau kartais ilgiau pagalvoja, buvo tos pačios sąlygos, tai kito rado intike kai mano dar krovė. Tai tokios smulkmenos, bet šeip viskas kita ok su juo. Ir tiesa sako kad neverta kas metai pirkti naują modelį.
soulshot 2018-09-16 15:39
Juokingi man jus su savo debesim...patogu tai patogu bet saugumo nekazka...matos kad nesusidure su rimtais isilauzeliais..
SauliusSaltonas 2018-09-27 23:50
Wow, tikrai ras ką pavogt. Mano šuns nuotraukas ir dar kokių selfių.
Paprastas_zmogus 2018-09-28 12:42
Žmogus apie iPhone 4 kalbėjo tu paskaičiuok kiek tam modeliui metų...