Dvi paras miške išgyvenęs berniukas pasakoja sunkiai įtikimą istoriją - jį saugojo lokys  (8)

Trejų metų berniukas, kuriam pavyko dvi paras išgyventi miške minusinėje temperatūroje, policijos pareigūnams ir savo artimiesiems papasakojo, kad jam padėjo draugiškas lokys, kuris, esą, buvo su juo visą laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ketvirtadienį vakare pareigūnai gavo pranešimą apie verkiantį vaiką. Į vietą nuvykę gelbėtojai rado dygliuotuose krūmuose įsipainiojusį Casey, kuris buvo sušalęs ir permirkęs.

Berniukas dingo antradienį, kai oro sąlygos buvo tokios prastos, kad teko atšaukti paieškos operaciją.

Laimei, Šiaurės Karolinos miškuose, kuriuose knibžda juodųjų lokių, berniukas sulaukė pagalbos – gal realios, gal įsivaizduojamos, bet tikrai veiksmingos.

Kreiveno apygardos šerifo Chipo Hugheso teigimu, Casey papasakojo, kad miške su juo visą laiką buvo draugas – lokys. Tokią pačią versiją pakartojo ir berniuko teta Breanna Hathaway.

„Jis papasakojo, kad dvi dienas praleido su lokiu, – rašo B. Hathaway savo paskyroje „Facebook svetainėje. – Dievas atsiuntė jam draugą, kad jį apsaugotų. Dievas yra didis. Stebuklai vyksta.“

Pasak šerifo, antradienį berniukas savo močiutės kieme žaidė su dviem kitais vaikais, tačiau negrįžo vidun kartu su jais. Paaiškėjus, kad vaikas dingo, ir dar tokiu oru, be to, nerimaujant, kad jo drabužiai nebuvo pritaikyti šalčiui, buvo paskelbta visuotinė paieška – pasitelkti sraigtasparniai, dronai, specialiosios pajėgos ir narai, taip pat šimtai savanorių.

Tačiau ketvirtadienį vėjas ir lietus taip sustiprėjo, kad savanoriams buvo liepta nutraukti paiešką.

„Sunku įsivaizduoti, kaip jam pavyko išgyventi“, – stebėjosi šerifas Ch. Hugesas penktadienį ir pridūrė, kad norėdami pasiekti vaiką gelbėtojai turėjo bristi vandeniu, siekiančiu jiems iki juosmens.

Casay atsipirko vos keliais įbrėžimais. Išgelbėtas jis prašė vandens ir norėjo pas mamą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(32)
(1)
(31)

Komentarai (8)