Kategoriškas pasišlykštėjimas: turbūt vienintelė mėsa pasaulyje, kuri žmogui yra tokia šlykšti ir apie ją nenorima net galvoti

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2019-09-05 06:17
Lygiai ta pati galima pasakyti ir apie kitokia mėsa. Kai kas sėkmingai valgo šuniukus ir juos augina kaip vištas maistui, o kai kas negalėtu net žiūrėti į valganti, ką jau kalbėti apie valgymą. Kai kas valgo vabalus, sliekus ir t.t., o kai kas apie tai net pagalvoti negali. Todėl pasišlykštėjimas neturi nieko bendra su žmogiena. Jis susijęs su įpročiais. Kurie gali atsirasti dėl maisto trukumo arba pertekliaus. Europoje daug kas valgo kiaulieną, bet jei duotum valgyti kiaulės smegenys, kiek žmonių ją valgytu? Ar visi kurie valgo kiaulieną suvalgytu skaniai ir jos smegenys? Taip pat teko girdėti, kad yra žmonių kurie valgo mėsą, bet net negali žiūrėti į kraujinę dešrą.
SaMaras 2019-09-05 20:44
Būtent, čia jau auklėjimo esmė.. Reikėjo paklausti kanibalų genties ar valgyti žmogieną šlykštu.. lygiai taip pat buvo straipsnis apie izoliuotas gentis, tai joms gėlių kvapas arba buvo neutralus arba dvokė, nes nuo mažumės niekas nekalė į galvą, kad pauostyk, kaip maloniai kvepia..